NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple iPhone 5 32GB køb.

Apple iPhone 5 32GB

Kvalitet og design i skøn forening med denne smartphone.

IPhone 5 er den sjette generation i iPhone-serien. Den er, ligesom de forrige, udviklet af Apple Inc., og den blev præsenteret den 12. september i 2012. Telefonen har altså et par år på bagen, og der er da også kommet nye modeller sidenhen. Dette betyder dog ikke, at telefonen er blevet umoderne. Den tilhører stadigvæk eliten inden for smartphones, og det gør den, fordi den er lækkert designet, funktionel og yderst brugervenlig. Telefonen indeholder 32 GB dataplads, hvilket betyder, at der er meget plads til at lagre videoer, billeder, apps og lignende på telefonen.

Telefonen vejer blot 112 gram, men til trods for dette er den ganske standhaftig og holdbar. Dette skyldes særligt, at en stor del af telefonen er produceret af aluminium. Skærmen på telefonen er 4”, hvorfor der ikke er nogen problemer med at se, hvad man foretager sig på telefonen. Ligeledes viser skærmen flotte og skarpe billeder. Skærmen tilhører et 16:9 bredformat, og dette bidrager til, at den egner sig særligt godt til visning af videoer.

En ting, der er vigtig for mange mobilkøbere, er, at telefonen har et godt kamera. Dette skyldes, at flere og flere bruger kameraet i deres telefon frem for et rigtigt kamera. Det er derfor selvsagt vigtigt, at ens telefon tager gode billeder, når man vil forevige et smukt ferieminde, en mærkedag eller lignende. Kameraet i en iPhone 5 er yderst godt. Det kan tage billeder i 8-MP, og blænden på kameraet giver mulighed for et stort lysindtag, hvorfor kameraet også er i stand til at tage skarpe og gode billeder i halvmørke rum. Det er også muligt at lave videoer ved hjælp af kameraet, og disse videoer er også i ganske høj kvalitet. Kameraet er yderst brugervenligt, og det kræver ikke meget træning, før man er i stand til at lave flotte videoer og tage lækre billeder.

Brugervenlighed er desuden et generelt træk og kendetegn ved en iPhone 5. Styringen af denne telefon er nemlig dejligt intuitiv. Menuen er meget overskuelig og let at navigere rundt i for både trænede og utrænede smartphone-brugere.

En iPhone 5 giver adgang til Apples App Store, og i denne App Store findes der et hav af forskellige apps til alverdens forskellige behov. Uanset hvilken app, man er på udkig efter, kan denne med garanti findes i denne App Store. Der er en række apps, der koster penge, men størstedelen er dog gratis.