• Billeskovs Pc

 • Apple iPhone 5 16GB Black

 • På lager

 • kr 5.245 inkl. fragt

  kr 5.195 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
 • Attech Computer

 • Apple iPhone 5 16GB Hvid

 • Ukendt

  0 - 3 Dage
 • kr 5.532 - 5.570 inkl. fragt

  kr 5.499 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple iPhone 5 16GB køb.

Apple iPhone 5 16GB

iPhone 5 fremstår smuk og elegant i aluminium og glas.

Få alt de velkendte funktioner fra Apple i din nye iPhone 5 med 16 GB. Her går design og funktionalitet op i en højere enhed.

Der er kræset for designet, og Apples iPhone 5 fremstår smuk og elegant i aluminium og glas. Den er brugervenlig på grund af iOS 7 styresystemet, og indholdet vises skarpt og tydeligt på Apples særlige Retina-skærm med 640 x 1136 pixel. Skærmens størrelse på 4" imødekommer manges behov for en mobiltelefon i en passende størrelse. Samtidig måler iPhone 5 kun 7,6 mm i dybden, og så vejer den kun 112 gram. Det gør den yderst brugervenlig. Lyden i iPhone 5 er særdeles god, og den er i stand til at regulere for støj. Så kan du stadig føre en samtale, selvom du befinder dig et støjfyldt sted.

Via styresystemet får du adgang til Apple iTunes, hvor du kan finde og downloade mange forskellige apps, musik, bøger, film og meget andet. Noget af indholdet er gratis, og andet skal du betale for. Vil du for eksempel gemme fotos og musik, kan du få adgang til skyen via Apples iCloud. Herfra kan du sende videre til dine andre Apple-enheder. Så har du altid adgang til dit gemte indhold fra alle dine Apple-enheder. Når du kobler dig på en Wi-Fi-forbindelse, kan du foretage en automatisk backup af din telefon. Så behøver du ikke at være bange for at mindste indholdet.

Bagkameraet i iPhone 5 er på 8 megapixel. Det har en masse gode funktioner så som slowmotion og panoramafunktion. Der er mange gode muligheder for at redigere i billederne efterfølgende. Der er endvidere et frontkamera til for eksempel selfies og videochat. Som Appel-bruger får du adgang til Facetime, hvor du kan foretage gratis videoopkald til andre med Facetime, når du er på Wi-Fi. Appel-brugere kan også sende beskeder til hinanden via iMessage. Videokameraet i iPhone 5 optager i 1080p HD kvalitet. Det har endvidere den funktion, at du kan tage stillbilleder, mens du optager videoer. Du har en genvej til kameraet fra låseskærmen, så du hurtigt kan åbne kameraet.

iPhone 5 giver dig hurtig adgang til nettet, og iPhone 5´s processor vil sikre dig hurtighed og problemfri brug af internettet og apps. Med programmet Siri kan du via stemmestyring foretage et opkald, åbne et program, svare på en sms, planlægge møder og så videre. Du får endvidere op til 8 timers taletid, standbytid på op til 225 timer, og du kan være på internettet i op til 10 timer via Wi-Fi.