NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Samsung Galaxy S III Mini 8GB køb.

Samsung Galaxy S III Mini 8GB

Populær og funktionel mini smartphone m. nyttige funktioner.

Smartphonen fremstår flot og robust, trods sin ringe størrelse. Her får du virkeligt meget for dine penge.

Hvis du går og overvejer, om Samsung Galaxy S III Mini 8GB skulle være noget for dig, hvorfor så ikke tage et hurtigt kig på, hvad denne lille mobil kan byde på. Det er faktisk ikke så lidt, størrelsen taget i betragtning, og derfor er den også gået hen og blevet populær hos mange. Her gælder i høj grad det gamle ordsprog, om at ”en lille og kvik er bedre end en stor og doven”.

At der er tale om en mobil i miniformat, ja, det behøver du ikke at have den i hånden for at fastslå. Med en vægt på små 120 gram hører den absolut blandt letvægtstelefonerne. Om man anser det for en fordel eller ulempe, er naturligvis en smagssag. Fordelen er, at den kan smuttes ned i lommen, uden at det betyder, at man har en følelse af at have en mursten i jakken eller bukserne. Ulempen kan så være, at den bliver for svær at håndtere, fordi den ikke fylder ret meget i hånden. Dette kan dog imødegås ved at vælge et passende cover.

Dimensionerne i mobilen er: 121,5 x 63 x 9,9 mm, og dette, sammenholdt med den ringe vægt, betyder, at det er velvalgt, når man i navnet har indføjet mini. Det er en lille mobil.

Skærmen, som er en Super AMOLED-skærm, er på bare 4” og med en skærmopløsning på 480 x 800 pixels og en pixeltæthed på 223. Der er tale om fin skarphed og en god farvegengivelse. Styresystemet er Android 4.1 Jelly Bean, og processoren er 1.2 GHz Dual Core. Blandt de mange gode oplevelser er, at der medfølger nogle fantastiske funktioner. Blandt disse finder du f.eks. Smart Alert, Smart Stay, direkte opkald og S-Voice, og du er derfor virkeligt godt dækket ind på denne front

Der er integreret to kameraer i telefonen, som efterhånden er standard i de fleste. Her har primærkameraet på bagsiden 5 megapixels at gøre godt med, og der er herudover 720 pixels videoopløsning. Her har du masser af muligheder for at tage gode billeder.

Kort sagt er der tale om en velfungerende telefon med mange flotte funktioner til en absolut fornuftig pris. Hvis du ikke er interesseret i en størrelsesmæssigt mindre telefon, er det dog nok ikke det mest klare valg.

Samsung Galaxy S III Mini produktvideo