• AJ Data

  • Samsung Galaxy S4 GT-I9505 16GB 4G Black

  • Ikke på lager

  • kr 2.940 inkl. fragt

    kr 2.911 ekskl. fragt
  •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Samsung Galaxy S4 16GB køb.

Samsung Galaxy S4 16GB

Samsung Galaxy S4 er en videreudvikling af forgængeren.

Samsung Galaxy S4 16 GB var Samsungs topmodel og en af de allerbedste mobiler på markedet, da den blev lanceret. Med et rigtig godt kamera og en stærk processor, holder telefonen stadig en høj standard på trods af, at den har et par år på bagen.

Samsung Galaxy S4 er en videreudvikling af forgængeren, der ikke er ændret på markante områder. Det er snarere en fortsættelse, hvor der er foretaget mindre justeringer af udseende og udtryk og skruet op for effekten indeni telefonen. Det betyder for eksempel, at designet ligner forgængeren, men der er blevet plads til en større skærm på 5 tommer (Galaxy S3 har en skærm på 4,7), selvom telefonen ikke er større. Det betyder end større og bedre skærm, uden det bliver trangere i lommen.

Derudover er de grundlæggende designvalg og designet i plastikmateriale, der har den fordel, at det er friskt og nyt at se på længere, hvilket ikke er væsentligt anderledes end det kendte Samsung Galaxy design, der for alvor blev introduceret med S3. Faktisk er telefonen blevet en smule mindre og en smule lettere end sin forgænger.

Indeni Samsung Galaxy S4 16 GB sidder der en quad-core processor på 1,9 GHz, der stadig klarer alt hvad du smider efter den. Det gælder både film i fuld HD, intensive 3D spil eller internet-browsing på alle sider. Processoren var en af de stærkeste, da telefonen kom på markedet, og den lever stadig op til moderne krav om hardware i dag. Det samme kan siges, når det gælder Samsung Galaxy S4’s kamera, der stadig tager rigtig gode billeder. Det bagmonterede 13 megapixel-kamera har både masser af pixels og god optik samt blitz, og den kraftfulde processor sikrer, at det er muligt at optage video i fuld HD med 30 billeder i sekundet. Det gør, at selv slow motion er vellykket. Frontkameraet er lidt mindre med 2 megapixel, hvilket burde være mere end nok for de fleste selfies. En sjov feature er, at begge kameraer kan bruges samtidig, så frontkameraets billede vises i småt format i bagkameraets billede, hvilket kan være sjovt, når der skydes festfotos eller ligende.

Samsung Galaxy S4 16 GB kommer med nye teknologier som NFS, 4G og infrarød fjernbetjening indbygget, hvilket ikke er standard i denne prisklasse. I modsætning til mange konkurrenter, er det også nemt og smertefrit at udvide Samsung Galaxy S4 med et micro-SD kort, hvis de 16 gigabyte indbygget hukommelse ikke slår til. På den måde sikrer du dig en telefon, der også har plads til dine feriefotos to år ude i fremtiden.