På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Samsung Galaxy S4 Mini køb.

Samsung Galaxy S4 Mini

En mini-model i god kvalitet og skarp skærm.

Er du på udkig efter en lille og enkel mobil, der indeholder alt det nødvendige uden dog at være propfyldt med alverdens features, er det værd at kigge nærmere på en Samsung Galaxy S4 Mini. Det er en god mobil til dig, der ikke behøver den nyeste, største og dyreste mode – og det vil også være en god begynder-mobil til de mindre børn.

Samsung Galaxy S4 Mini er en mini-mobil, der heller ikke forsøger at være mere end det. Batteriet er naturligvis ikke så stort som på de store modeller, men det kan sagtens holde til en hel dags brug.

Selv om Samsung Galaxy S4 Mini deler mange fællestræk med sin storebror Samsung Galaxy S4, er det dog ikke bare en lille udgave af den store topmodel. Det er en mini-mobil med sine egne karakteristika. Den er lavet i plast, og derfor vejer den bare 107 gram. Den måler 124,6 mm i længden. Den vejer altså næsten ingenting og fylder heller ikke meget, så den er nem at have i lommen eller håndtasken. Modsat mange af de nye, store modeller, der bestemt ikke er lavet i lommeformat.

Samsung Galaxy S4 Mini er en lille og kompakt mobil med en 4,3” skærm, der stadig byder på flotte, autentiske farver og en fantastisk skarphed. Faktisk har den en overraskende høj skærmkvalitet i forhold til både størrelse og pris; og skærmen er jo netop noget af det, man bruger allermest på sin mobil.

Kameraet med 8 megapixel og HD-video fungerer fint og garanterer superskarpe billeder og film.

Samsung Galaxy S4 Mini har 8 GB, men har du brug for mere plads til billeder, spil, apps, musik og videoer, kan du tilføje et Micro SD-hukommelseskort med op til 64 GB.

Samsung Galaxy S4 Mini er udstyret med det såkaldte 4,3 Jelly Bean. Det er et intuitivt styresystem, der både forudser og tilpasser sig dine personlige brugervaner.

Det kan egentlig siges meget kort: Med en Samsung Galaxy S4 Mini får du virkelig meget telefon til prisen.

Samsung Galaxy S4 Mini produktvideo