På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple iPhone 5S 32GB køb.

Apple iPhone 5S 32GB

iPhone 5S er det ypperste inden for iPhone 5-serien.

Her får du en iPhone 5 tilsat en lang række ekstra funktioner og masser af ny og smart teknologi.

Apples iPhone 5S blev lanceret i Danmark i 2013, og ligesom alle de andre Apple smartphones blev den voldsomt populær lige med det samme.

Let og lækkert design med nye funktioner

Et tyndt og let design er det, der kendetegner iPhone 5S. På den måde ligner den iPhone 5-modellen. Men derudover er den tilsat ny og avanceret teknologi. Det betyder blandt andet Touch ID; en fingeraftrykssensor, der lader dig låse telefonen op blot ved blot at sætte din finger på hjem-knappen.

Med en lynhurtig A7-processor er din iPhone 5S 32 GB lige så hurtig som en computer. Kameraet er langt bedre og hurtigere end på de tidligere iPhone-modeller. Styresystemet er det opdaterede og redesignede iOS7. Og skærmbilledet med den 4” Retina-skærm fås dårligt nok skarpere.

iPhone 5S kan fås i en lang række forskellige farver, blandt andet sølv, guld, hvid, sort, grå. Du kan få en iPhone 5S med 16, 32 og 64 GB.

Nye iPhones til Apple-fans

Man tror næsten ikke, at Apple kan finde på mere nyt at putte i en telefon, men hver gang de kommer med en ny model, er det alligevel lykkedes for dem at finde på forbedringer og småjusteringer her og der og nye smarte features. Sådan var det også, da iPhone 5S kom på gaden.

Mange Apple-fans er så overbeviste fans, at de bare må eje den sidste nye model, så snart den kommer i butikkerne. Senest er det iPhone 6-serien, som Apple har lanceret. Den første i den serie landede i Danmark i 2014. Det næste bliver iPhone 7-serien. Men det vides endnu ikke, hvornår danske Apple-fans kan stå med den model i hånden, så fansene må væbne sig med tålmodighed lidt endnu.

Hvis du foretrækker en lille og handy mobil

Selv om iPhone-familien nu er blevet udvidet med iPhone 6-serien, er der alligevel mange, der foretrækker en iPhone 5, fordi den fylder mindre og alligevel kan næsten det samme som den nye og væsentligt dyrere serie.

Kvaliteten og designet er jo stadig det velkendte fra Apples hånd. Med en iPhone 5S kan du få alt det til en meget rimelig pris sammenlignet med de nyere modeller.