• NEM It-solutions

  • APPLE iPhone 5s 64GB Silver

  • Ikke på lager

  • kr 4.404 - 4.494 inkl. fragt

    kr 4.329 ekskl. fragt
  •  Til butik!

B2B

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple iPhone 5S 64GB køb.

Apple iPhone 5S 64GB

Apple iPhone 5S 64GB - masser af power og fart i kabinettet.

Med iPhones 6s får du en lækker smartphone med et tyndt design i aluminium, der på elegant vis går i ét med mobilens forside af glas.

Med en Apple iPhone 5S 64GB i hånden får du en lækker og særdeles funktionel mobil, der absolut lever op til det, som Apple gennem mange år har været kendt for, nemlig kvalitet helt i top. Det er der ikke noget nyt i, for sådan forholder det sig faktisk hver gang, at Apple lancerer en ny iPhone. Kedeligt eller forudsigeligt? Nej, hvorfor – sublimt håndværk og innovation bliver man aldrig træt af.

Apple har endnu engang valgt Samsung til at producere den A7 chip, som du finder i Apples nye smartphone. Det er ikke den store overraskelse, for selv om Apple længe har bestræbt sig til det yderste på at finde en anden samarbejdspartner på dette område, er det stadigvæk ikke lykkedes. Der er tale om en chip, som ingen af virksomhedens konkurrenter har kunnet hamle op med, og sådan forholder det sig endnu. Med denne chip kan du køre selv de tungeste og mest krævende opgaver, spil og apps, og så er der fuld fart på smartphonen, så her er der i høj grad tale om fremtidssikring.

Apple iPhone 5S 64GB fremstår med en vis grad af kølig elegance. Når det handler om farver, så er deres guldfarvede smartphone gået hen og blevet ikke så lidt af en succes og særdeles populær hos mange brugere.

Telefonen har følgende mål: H: 23.8 mm x B: 58.6 mm x D: 7.6 mm. Med en vægt på bare 112 gram hører den til blandt letvægterne på mobilmarkedet. Det behøver dog ikke at være en ulempe, for den er både behagelig at have i hånden og fint håndtérbar. Skærmen hører med sine 4” til i den mindre kategori, og den har en skærmopløsning på 1136 x 640.

De to kameraer er absolut godkendt med hensyn til kvaliteten af de billeder, som du kan tage. Det primære kamera på bagsiden er med sine 8 megapixels et rigtigt godt kamera, hvor du har mulighed for at tage nogle skarpe billeder, som fremstår naturtro, og hvor farverne er klare. Frontkameraet har 1.2 megapixels, og det rækker til at tage de selfies, som vel egentlig er denne type kameras berettigelse. Med en videoopløsning på 1080 pixels, er forudsætningerne for at lave gode videoer helt sikkert også tilstede.