På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple iPhone 5S 64GB køb.

Apple iPhone 5S 64GB

Apple iPhone 5S 64GB - masser af power og fart i kabinettet.

Med iPhones 6s får du en lækker smartphone med et tyndt design i aluminium, der på elegant vis går i ét med mobilens forside af glas.

Med en Apple iPhone 5S 64GB i hånden får du en lækker og særdeles funktionel mobil, der absolut lever op til det, som Apple gennem mange år har været kendt for, nemlig kvalitet helt i top. Det er der ikke noget nyt i, for sådan forholder det sig faktisk hver gang, at Apple lancerer en ny iPhone. Kedeligt eller forudsigeligt? Nej, hvorfor – sublimt håndværk og innovation bliver man aldrig træt af.

Apple har endnu engang valgt Samsung til at producere den A7 chip, som du finder i Apples nye smartphone. Det er ikke den store overraskelse, for selv om Apple længe har bestræbt sig til det yderste på at finde en anden samarbejdspartner på dette område, er det stadigvæk ikke lykkedes. Der er tale om en chip, som ingen af virksomhedens konkurrenter har kunnet hamle op med, og sådan forholder det sig endnu. Med denne chip kan du køre selv de tungeste og mest krævende opgaver, spil og apps, og så er der fuld fart på smartphonen, så her er der i høj grad tale om fremtidssikring.

Apple iPhone 5S 64GB fremstår med en vis grad af kølig elegance. Når det handler om farver, så er deres guldfarvede smartphone gået hen og blevet ikke så lidt af en succes og særdeles populær hos mange brugere.

Telefonen har følgende mål: H: 23.8 mm x B: 58.6 mm x D: 7.6 mm. Med en vægt på bare 112 gram hører den til blandt letvægterne på mobilmarkedet. Det behøver dog ikke at være en ulempe, for den er både behagelig at have i hånden og fint håndtérbar. Skærmen hører med sine 4” til i den mindre kategori, og den har en skærmopløsning på 1136 x 640.

De to kameraer er absolut godkendt med hensyn til kvaliteten af de billeder, som du kan tage. Det primære kamera på bagsiden er med sine 8 megapixels et rigtigt godt kamera, hvor du har mulighed for at tage nogle skarpe billeder, som fremstår naturtro, og hvor farverne er klare. Frontkameraet har 1.2 megapixels, og det rækker til at tage de selfies, som vel egentlig er denne type kameras berettigelse. Med en videoopløsning på 1080 pixels, er forudsætningerne for at lave gode videoer helt sikkert også tilstede.