Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

 • Forhandlere
 • Produkt
 • Tilgængelighed
 • Pris
 • Attech Computer

 • Apple iPhone 4S 8GB Hvid

 • Ukendt

  0 - 3 Dage
 • kr 3.602 - 3.640 inkl. fragt

  kr 3.569 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple iPhone 4S 8GB køb.

Apple iPhone 4S 8GB

IPhone 4S kommer med styresystemet iOS 5.

Apple har efterhånden slået sit navn fast som en af giganterne inden for både telefon – og computerteknologi, og iPhone 4S kommer heller ikke til at skuffe dig, hvis du leder efter en telefon, der kombinerer et lækkert design med masser af underholdningsmuligheder.

IPhone 4S er ikke længere blandt de nyeste apple-telefoner. Telefonen blev udgivet i 2011 og har dermed 5 år på bagen, men det gør den også markant billigere end Apples andre telefoner og dig dermed en chance for at prøve et Apple-produkt til en reduceret pris – for selvom iPhone 4S ikke længere er Apples nyeste skud på stammen, er den uden tvivl stadig værd at købe.

IPhone 4S er holdt i det klassiske, enkle og stilfulde design, der kendetegner alle Apple-produkter. Telefonen er hverken specielt stor eller specielt lille – den placerer sig i den magiske mellemklasse, hvor du både kan bruge den til at se en serie i ny og næ, men stadig kan have den i en bukselomme uden problemer.

IPhone 4S kommer med styresystemet iOS 5. Styresystemet kommer med flere nye, smarte funktioner i forhold til Apples tidligere telefoner. En af disse funktioner er iMeassage. Dette er et program, der lader brugeren sende beskeder, der ligner og minder om sms’er via sin iPad eller iPhone til andre brugere, der også har installeret programmet. Beskedtråden kan så både ses på iPhone og iPad og det er dermed muligt at veksle mellem de forskellige medier i løbet af en samtale – du kan også se i samtalen, om din besked er leveret til modtageren, og om de er i gang med at svare dig. Du betaler kun for dit dataforbrug, når du bruger iMeassage, og du kan derfor spare penge i forhold til at sende de traditionelle sms-beskeder.

Med iPhone 4S har du også adgang til iCloud, hvor du kan få alle dine enheder til arbejde sammen, hvis du har mere end et apparat fra Apple. En af de virkelig smarte funktioner i iCloud er dens evne til at synkronisere påmindelser og bogmærker. Sætter du en påmindelse om et vigtigt møde på din mobil i iCloud, vil du altså få påmindelsen, når du åbner din computer.

IPhone 4S kan prale af at have en lang batteritid. Den kan sagtens holde til en hel dags brug uden opladning. Derudover er telefonen virkelig kendt for sin hurtighed. Kameraet tager billeder langt hurtigere end almindelige telefonkameraer, og når du surfer på internettet er det ved højeste hastighed. Med andre ord giver iPhone 4S uden tvivl fuld valuta for pengene.

Apple iPhone 4S produktvideo