• Attech Computer

  • Apple iPhone 4S 8GB Hvid

  • Ukendt

    0 - 3 Dage
  • kr 3.602 - 3.640 inkl. fragt

    kr 3.569 ekskl. fragt
  •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple iPhone 4S 8GB køb.

Apple iPhone 4S 8GB

IPhone 4S kommer med styresystemet iOS 5.

Apple har efterhånden slået sit navn fast som en af giganterne inden for både telefon – og computerteknologi, og iPhone 4S kommer heller ikke til at skuffe dig, hvis du leder efter en telefon, der kombinerer et lækkert design med masser af underholdningsmuligheder.

IPhone 4S er ikke længere blandt de nyeste apple-telefoner. Telefonen blev udgivet i 2011 og har dermed 5 år på bagen, men det gør den også markant billigere end Apples andre telefoner og dig dermed en chance for at prøve et Apple-produkt til en reduceret pris – for selvom iPhone 4S ikke længere er Apples nyeste skud på stammen, er den uden tvivl stadig værd at købe.

IPhone 4S er holdt i det klassiske, enkle og stilfulde design, der kendetegner alle Apple-produkter. Telefonen er hverken specielt stor eller specielt lille – den placerer sig i den magiske mellemklasse, hvor du både kan bruge den til at se en serie i ny og næ, men stadig kan have den i en bukselomme uden problemer.

IPhone 4S kommer med styresystemet iOS 5. Styresystemet kommer med flere nye, smarte funktioner i forhold til Apples tidligere telefoner. En af disse funktioner er iMeassage. Dette er et program, der lader brugeren sende beskeder, der ligner og minder om sms’er via sin iPad eller iPhone til andre brugere, der også har installeret programmet. Beskedtråden kan så både ses på iPhone og iPad og det er dermed muligt at veksle mellem de forskellige medier i løbet af en samtale – du kan også se i samtalen, om din besked er leveret til modtageren, og om de er i gang med at svare dig. Du betaler kun for dit dataforbrug, når du bruger iMeassage, og du kan derfor spare penge i forhold til at sende de traditionelle sms-beskeder.

Med iPhone 4S har du også adgang til iCloud, hvor du kan få alle dine enheder til arbejde sammen, hvis du har mere end et apparat fra Apple. En af de virkelig smarte funktioner i iCloud er dens evne til at synkronisere påmindelser og bogmærker. Sætter du en påmindelse om et vigtigt møde på din mobil i iCloud, vil du altså få påmindelsen, når du åbner din computer.

IPhone 4S kan prale af at have en lang batteritid. Den kan sagtens holde til en hel dags brug uden opladning. Derudover er telefonen virkelig kendt for sin hurtighed. Kameraet tager billeder langt hurtigere end almindelige telefonkameraer, og når du surfer på internettet er det ved højeste hastighed. Med andre ord giver iPhone 4S uden tvivl fuld valuta for pengene.

Apple iPhone 4S produktvideo