• AJ Data

  • Apple iPhone 5c 8GB 4G Grøn

  • Ikke på lager

  • kr 3.814 inkl. fragt

    kr 3.785 ekskl. fragt
  •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple iPhone 5C 8GB køb.

Apple iPhone 5C 8GB

Et godt valg for dig, der ikke bruger din mobil ret meget.

En Apple iPhone 5C 8GB er en rigtig god mobil til en rigtig god pris. Designet er det smarte og velkendte fra Apples hånd, men prisen ligger langt under prisen på andre iPhones. Derfor er en iPhone 5C 8GB et godt valg for dig, der gerne vil have en smart iPhone, men til en billigere pris.

Der er iPhone-fans, der slet ikke kan leve uden den største, nyeste og dyreste model. Og så er der andre iPhone-fans, der gerne vil have en iPhone i det velkendte flotte Apple-design, med den gode brugervenlighed og i den lækre kvalitet, men som godt kan leve med, at de ikke har den største og nyeste model. Hører du til de sidstnævnte, er en Apple iPhone 5C 8GB et godt valg for dig.

En god mobil til børnene

Mange forældre vælger en Apple iPhone 5C 8GB til deres børn, ikke mindst de mindre børn, der ikke betaler selv. Simpelthen fordi, det er en god telefon til en super god pris.

Man får alt det, børnene har brug for i en mobil. Kameraet er i en god kvalitet, skærmen er skarp, og det hele fungerer. De kan ringe, sms’e, gå på nettet, tage billeder, bruge apps og meget mere.

Børnene kan vælge deres iPhone 5C 8GB i mange forskellige friske farver som hvid, pink, grøn, blå og sort. Modsat andre iPhones er 5C’eren beklædt med plastik. Det gør, at den er langt bedre beskyttet end alle de andre iPhones, så derfor kan du roligt spare det cover, som de fleste ellers køber for at beskytte deres iPhone.

Og til dig, der ikke bruger din mobil ret meget

En Apple iPhone 5C er også et godt valg for dig, der ikke bruger din mobil ret meget. Du bruger den måske kun, når du skal ringe eller sende en enkelt sms. Du tager sjældent billeder, og det er heller ikke ret tit, du går på nettet.

Så er en Apple iPhone 5C med 8GB jo rigeligt til dit forbrug – og til gengæld slipper du langt billigere, end hvis du købte en større model, som du slet ikke ville få udnyttet nok alligevel.

Kan man nøjes med 8GB?

Kritikerne hævder, at en Apple iPhone 5C med 8GB alt for hurtigt bliver fyldt, men det afhænger jo meget af, hvad man skal bruge sin mobil til, og hvem der skal bruge den. Selvfølgelig er der mindre plads på den, end hvis du valgte en model med 16, 32 eller 64 GB. Men hvis du alligevel ikke skal bruge pladsen, kan det jo være ligegyldigt. Til gengæld er der penge at spare, når du vælger en Apple iPhone 5C frem for alle de andre iPhones. Og du får stadig lækkert design, smarte funktioner og alt det andet, der gør en iPhone anderledes end alle andre smartphones.