På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple iPhone 5C 8GB køb.

Apple iPhone 5C 8GB

Et godt valg for dig, der ikke bruger din mobil ret meget.

En Apple iPhone 5C 8GB er en rigtig god mobil til en rigtig god pris. Designet er det smarte og velkendte fra Apples hånd, men prisen ligger langt under prisen på andre iPhones. Derfor er en iPhone 5C 8GB et godt valg for dig, der gerne vil have en smart iPhone, men til en billigere pris.

Der er iPhone-fans, der slet ikke kan leve uden den største, nyeste og dyreste model. Og så er der andre iPhone-fans, der gerne vil have en iPhone i det velkendte flotte Apple-design, med den gode brugervenlighed og i den lækre kvalitet, men som godt kan leve med, at de ikke har den største og nyeste model. Hører du til de sidstnævnte, er en Apple iPhone 5C 8GB et godt valg for dig.

En god mobil til børnene

Mange forældre vælger en Apple iPhone 5C 8GB til deres børn, ikke mindst de mindre børn, der ikke betaler selv. Simpelthen fordi, det er en god telefon til en super god pris.

Man får alt det, børnene har brug for i en mobil. Kameraet er i en god kvalitet, skærmen er skarp, og det hele fungerer. De kan ringe, sms’e, gå på nettet, tage billeder, bruge apps og meget mere.

Børnene kan vælge deres iPhone 5C 8GB i mange forskellige friske farver som hvid, pink, grøn, blå og sort. Modsat andre iPhones er 5C’eren beklædt med plastik. Det gør, at den er langt bedre beskyttet end alle de andre iPhones, så derfor kan du roligt spare det cover, som de fleste ellers køber for at beskytte deres iPhone.

Og til dig, der ikke bruger din mobil ret meget

En Apple iPhone 5C er også et godt valg for dig, der ikke bruger din mobil ret meget. Du bruger den måske kun, når du skal ringe eller sende en enkelt sms. Du tager sjældent billeder, og det er heller ikke ret tit, du går på nettet.

Så er en Apple iPhone 5C med 8GB jo rigeligt til dit forbrug – og til gengæld slipper du langt billigere, end hvis du købte en større model, som du slet ikke ville få udnyttet nok alligevel.

Kan man nøjes med 8GB?

Kritikerne hævder, at en Apple iPhone 5C med 8GB alt for hurtigt bliver fyldt, men det afhænger jo meget af, hvad man skal bruge sin mobil til, og hvem der skal bruge den. Selvfølgelig er der mindre plads på den, end hvis du valgte en model med 16, 32 eller 64 GB. Men hvis du alligevel ikke skal bruge pladsen, kan det jo være ligegyldigt. Til gengæld er der penge at spare, når du vælger en Apple iPhone 5C frem for alle de andre iPhones. Og du får stadig lækkert design, smarte funktioner og alt det andet, der gør en iPhone anderledes end alle andre smartphones.