På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

 • Attech Computer

 • Apple iPhone 6 64GB Silver

 • Ukendt

  0 - 3 Dage
 • kr 6.732 - 6.770 inkl. fragt

  kr 6.699 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple iPhone 6 64GB køb.

Apple iPhone 6 64GB

designet faldet i god smag hos mange brugere.

Apples mobiltelefon iPhone 6 er fortsat blandt favoritterne blandt mange af Apples fans.

Især er designet faldet i god smag hos mange brugere - ja, faktisk er iPhone 6 blevet kaldt 'sexet', hvilket måske er lovlig langt at gå i beskrivelsen af en telefon. Men sikkert er det, at iPhone 6 har et særdeles velafbalanceret design, som i sig selv bidrager til telefonens brugervenlighed. iPhone 6 ligger simpelthen godt i hånden takket være den rigtige balance mellem vægt og form. Den er rar at bruge.

iPhone 6 er en meget smal mobiltelefon på blot 6,9 mm i tykkelsen. Men samtidig er iPhone 6 udstyret med en rigtig stor skærm, hvilket selvsagt også bidrager til brugervenligheden. Skærmstørrelsen er således en klar forbedring i forhold til den foregående model Apple iPhone 5 S, men også kameraet er forbedret i iPhone 6, og batteriet har fået væsentlig større kapacitet. Alt i alt er iPhone 6 dermed en berettiget nyskabelse.

Reelt findes flere varianter af iPhone 6 med forskelle i både hukommelse og skærmstørrelse. To skærme på henholdsvis 4.7" og 5.5" giver begge fin skærmplads, hvor den store desuden har skarpere HD-format samt ekstra finesser ved kamera og styresystem. Hvad angår hukommelse anbefales Apple iPhone 6 med 64 GB, som findes til begge skærmstørrelser. 64 GB placerer sig fornuftigt mellem den mindste grundmodel med 16 GB og den store med 128 GB - der næppe reelt er nødvendig for ret mange brugere af mobiltelefoner.

Kameraet er blevet væsentligt forbedret i iPhone 6 sammenlignet med den tidligere model. En ny billedchip er både hurtigere og mere effektiv, hvilket gælder både lysmåling og autofokus. Sammenlagt giver det klart forøget mulighed for at tage rigtig gode billeder med telefonen. Også i forhold til video-optagelse er iPhone 6 aldeles glimrende, blandt andet ved at have live autofokus, så kameraet kontinuerligt stiller skarpt.

Andre konkrete forbedringer er antennen, som på iPhone 6 giver klart bedre antenneforbindelse og dermed naturligvis højere signalkvalitet. Dette er især vigtigt, når telefonen skal bruges til andet end telefonsamtale, altså først og fremmest når du har brug for adgang til internettet. Alt i alt er Apple iPhone 6 er mobiltelefon af meget høj kvalitet, hvor skærmstørrelsen på 4.7" nok er tilstrækkelig for de fleste almindelige brugere af mobiltelefon. Skærmen på 5.5" er mest beregnet til funktioner som spil, e-mails og lignende, hvilket naturligvis også kan være relevant, selv på en mobiltelefon.

Leder du efter andre iPhone 6 modeller?