På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Samsung Galaxy S5 Neo køb.

Samsung Galaxy S5 Neo

S5 Neo er nem at have med i lommen eller på løbeturen.

Den populære Samsung Galaxy S5 har med Samsung Galaxy S5 Neo fået en kraftig opdatering til glæde for alle, der sætter pris på at kunne forevige sine minder selv under dårlige lysforhold og tage endnu bedre selfies.

Samsung har med Samsung Galaxy S5 Neo lavet en endnu bedre udgave af deres flagskibsmodel Galaxy S5. Den 5,1 tommer store full HD sAMOLED-skærm leverer en fantastisk farvegengivelse, som gør det til en fornøjelse for eksempel at redigere billeder på mobiltelefonen. Galaxy S5 Neos 16 megapixel-kamera er i øvrigt også blevet udstyret med en opdateret blænder, som resulterer i endnu bedre billeder, selv under dårlige lysforhold. Også frontkameraets blænder er blevet opgraderet og har nu hele 5 megapixel. Det er endda blevet endnu nemmere at få adgang til kameraet med en et dobbelttryk på home-knappen.

Samsung Galaxy S5 Neo har med sin Octa-core processor en tårnhøj ydeevne. Kombineret med en forbedret netværksforbindelse gør Samsung Galaxy S5 Neo det endnu hurtigere at downloade (300 Mbps). Den energieffektive Octa-core processor bidrager også til længere levetid på batteriet. Udover den sædvanlige funktion med dæmpning af skærmens lysstyrke og reduktion af skærmens timeout, byder Samsung Galaxy S5 Neo også på en Ultra Power tilstand, hvor nogle af mobiltelefonernes funktioner begrænses, så kun de mest basale som telefonopkald og sms er mulige. Desuden går skærmen over i en sort-hvid tilstand, hvilket sparer endnu mere på batteriet, når det er ved at være tomt.

Mobiltelefonen har en hukommelse på 2GB og 16GB intern hukommelse. Opladningsporten er blevet nemmere at nå, da den ikke længere dækkes af en klap, men telefonen er stadig støv- og vandafvisende. Den lave SAR-værdi på 0,46 gør Samsung Galaxy S5 Neo særlig velegnet til børn, som jo ikke bør udsættes for alt for megen stråling.

Den smarte mobiltelefon er nem at have med i lommen eller på løbeturen, for vægten er kun på 145 gram. Af hensyn til de træningsglade er Samsung Galaxy S5 Neo selvfølgelig udstyret med S Health app’en, der giver brugeren grafer og statistikker over træningsforløb, puls, stressniveau og endda ens daglige indtag af koffein og vand. Samsung Galaxy S5 Neo fungerer med samtlige af Samsungs eksisterende wearables.