Samsung Galaxy S5 Neo

Internationale butikker
Pris inkl. fragt

Den populære Samsung Galaxy S5 har med Samsung Galaxy S5 Neo fået en kraftig opdatering til glæde for alle, der sætter pris på at kunne forevige sine minder selv under dårlige lysforhold og tage endnu bedre selfies.

Samsung har med Samsung Galaxy S5 Neo lavet en endnu bedre udgave af deres flagskibsmodel Galaxy S5. Den 5,1 tommer store full HD sAMOLED-skærm leverer en fantastisk farvegengivelse, som gør det til en fornøjelse for eksempel at redigere billeder på mobiltelefonen. Galaxy S5 Neos 16 megapixel-kamera er i øvrigt også blevet udstyret med en opdateret blænder, som resulterer i endnu bedre billeder, selv under dårlige lysforhold. Også frontkameraets blænder er blevet opgraderet og har nu hele 5 megapixel. Det er endda blevet endnu nemmere at få adgang til kameraet med en et dobbelttryk på home-knappen.

Samsung Galaxy S5 Neo har med sin Octa-core processor en tårnhøj ydeevne. Kombineret med en forbedret netværksforbindelse gør Samsung Galaxy S5 Neo det endnu hurtigere at downloade (300 Mbps). Den energieffektive Octa-core processor bidrager også til længere levetid på batteriet. Udover den sædvanlige funktion med dæmpning af skærmens lysstyrke og reduktion af skærmens timeout, byder Samsung Galaxy S5 Neo også på en Ultra Power tilstand, hvor nogle af mobiltelefonernes funktioner begrænses, så kun de mest basale som telefonopkald og sms er mulige. Desuden går skærmen over i en sort-hvid tilstand, hvilket sparer endnu mere på batteriet, når det er ved at være tomt.

Mobiltelefonen har en hukommelse på 2GB og 16GB intern hukommelse. Opladningsporten er blevet nemmere at nå, da den ikke længere dækkes af en klap, men telefonen er stadig støv- og vandafvisende. Den lave SAR-værdi på 0,46 gør Samsung Galaxy S5 Neo særlig velegnet til børn, som jo ikke bør udsættes for alt for megen stråling.

Den smarte mobiltelefon er nem at have med i lommen eller på løbeturen, for vægten er kun på 145 gram. Af hensyn til de træningsglade er Samsung Galaxy S5 Neo selvfølgelig udstyret med S Health app’en, der giver brugeren grafer og statistikker over træningsforløb, puls, stressniveau og endda ens daglige indtag af koffein og vand. Samsung Galaxy S5 Neo fungerer med samtlige af Samsungs eksisterende wearables.

Produkt

Produktnavn
Galaxy S5 Neo

Produktegenskaber

Skærmstørrelse
5.1 "
Operativsystem
Android
Pixeltæthed (PPI)
432
Skærmtype
OLED
Intern hukommelse
16 GB
RAM
2 GB
Processorhastighed
1.6 GHz
Processorkerne(r)
Octa Core
System on Chip (SoC)
Samsung Exynos 5
Processor
ARM Cortex-A53
GPU
ARM Mali T-720
Navigation
A-GPS, GPS
Hukommelseskortlæser
Ja
Hjemknap
Hardware knap
SAR-værdi
1.05 W/kg
Touchskærm
Ja
USB-forbindelse
Ja
USB-Type
Micro-USB
Triple-SIM
Nej
Design
Almindelig
Egenskaber
Gyroskop/Accelerometer, ANT+, Nærhedsscanner, FM Radio

Kamera

Antal kameraer
2
Megapixel
16.0 Megapixels
Megapixel frontkamera
5.0 Megapixels
Billeder per sekund
30 fps
Flash/lys
Ja
Videoopløsning
1080p

Trådløst

Kommunikationsstandard
Bluetooth, Wi-Fi, 3G, 4G LTE, NFC, DLNA, GPRS, HSPA, EDGE
Wi-Fi standard
802.11n, 802.11g, 802.11ac

Strømkilde

Batterikapacitet (mAh)
2800
Udskifteligt batteri
Ja

Størrelse

Højde
142.0 mm
Bredde
72.5 mm
Dybde
8.1 mm
Vægt
145.0 g