På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

  • Forhandlere
  • Produkt
  • Tilgængelighed
  • Pris
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Sony Xperia Z5 Compact køb.

Sony Xperia Z5 Compact

Xperia Z5 Compact mindre end de større søskende i Xperia-familien.

Sony Xperia Z5 Compact er lillebroderen til Xperia Z5 og den lidt mere luksuriøse Sony Xperia Z5 Premium. Det gælder i både størrelse og funktioner, ligesom prisen er lavere, men alligevel er mange af de vigtigste funktioner fra de større modeller bibeholdt.

Når det gælder design, er Sony Xperia Z5 Compact mindre end de større søskende i Xperia-familien på alle andre punkter end tykkelsen. Den passer fint i lommen og ligger godt i hånden, og er udført i Sonys formsprog, der er kendt fra de andre versioner i familien. Det betyder, den skiller sig ud fra for eksempel telefonerne fra Samsung og Apple, der let kan komme til at ligne hinanden. Af bemærkelsesværdige designelementer findes Sonys fingeraftryksaflæser på siden af telefonen, hvilket både er praktisk og utraditionelt. Derudover er Sony Xperia Z5 Compact udstyret med en dedikeret kameraknap, hvilket er en stor fordel i brugen af det udmærkede kamera.

Sony er kendt for de vellykkede kameraer på deres Xperia-telefoner, og Sony Xperia Z5 Compact er da heller ingen undtagelse. Telefonens hovedkamera er på hele 32 megapixel, og telefonens “selfie-kamera” når op på 5,1 megapixel. Og selvom pixelantal langt fra er den eneste faktor at tage højde for, når det gælder kameraer, er det en god indikation på, hvor seriøst Sony tager kameraet i Xperia Z5 Compact. Når det gælder video, kan Sony Xperia Z5 Compact skyde i HD-kvalitet i 30 billeder pr. sekund, hvilket giver mulighed for for eksempel flotte slow motion-effekter.

Sony Xperia Z5 Compact er udstyret med en 4,6 tommer 720p HD LCD skærm, der når op på 323 ppi. Skærmen er rids-resistent, hvilket er rart at vide, hvis man er typen, der har sin telefon i lommen sammen med mønter, nøgler og lignende. Med Sonys Bravia-skærmteknologi, er skærmen på en Sony Xperia Z5 Compact flot, skarp og med en rigtig god farvegengivelse, selvom opløsningen altså ikke når op på fuld HD. For nogle vil farverne måske endda være lidt for livlige, da Sonys indbyggede image-enhancement-funktioner virkelig skruer op for de livlige toner. Det kan dog med lethed slås fra, hvis du foretrækker en lidt mere afdæmpet skærm.

I modsætning til de fleste andre smartphones, er Sony Xperia Z5 Compact faktisk både støv- og vandtæt. Telefonen er certificeret til at kunne være under vand i op til 30 minutter, hvilket langt fra er almindeligt. Det er dog ikke noget Sony anbefaler, men rart at vide, når det regner.