• Forhandlere
  • Produkt
  • Tilgængelighed
  • Pris
Flere butikker under denne annonce
  • bolind

  • Komfur, Voss, ELI23020-HV, induktion, multiovn, A, hvid

  • Ukendt

  • kr 6.524 inkl. fragt

    kr 6.524 ekskl. fragt
  •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Voss ELI23020HV Hvid køb.

Voss ELI23020HV Hvid

Klassisk elektrisk komfur m. funktionel induktionskogeplade.

Få nyt komfur med masser af stil og kvalitet – hele vejen igennem.

Det kan være sin sag at finde frem til et nyt komfur, for der er sket så meget på markedet inden for de sidste par år. Det er nemlig det store udvalg, som gør det svært at finde frem til præcis det komfur, som dækker dine behov og forventninger. Det er derfor en god idé først at afdække, hvad det er, du er på jagt efter, så du i sidste ende står med en løsning, der er så optimal som mulig.

Med et Voss ELI23020HV Hvid får du et fritstående komfur med elektrisk ovn og induktionsplade med 4 zoner. Det er som oftest her, at de fleste bliver i tvivl om, hvilken type kogesektion, de skal vælge, for hvordan adskiller gas sig fra glaskeramiske kogeplader og induktionsplader? Her en kort gennemgang af disse: Hvis du vælger gas, er du sikret øjeblikkelig varmeregulering og et komfur, der tænder automatisk. Gaspladerne kan lynhurtigt skifte temperatur, og du får derfor et komfur, som nemt kan tilpasses madlavningen i løbet af få sekunder. Glaskeramiske kogeplader er de mest populære i disse år. Her får du en kogesektion, der er opdelt i helt glatte zoner. Selv om temperaturen ikke kan reguleres så hurtigt, som det er tilfældet med gas og induktion, så er det absolut en fordel, at du hverken skal bakse med gasflasker eller ud og investere i nye gryder og pander.

Voss ELI23020HV Hvid hører til i gruppen af induktionskomfurer, som er kendetegnet ved opvarmning, der foregår lynhurtigt, og så er den glatte glasoverflade både nem og hurtig at rengøre efter brug. Når du er færdig med at bruge en kogeplade og fjerner gryden, vil du opleve, at varmen forsvinder igen meget hurtigt.

Der er tale om et stort og rummeligt ovnrum med masser af plads til at lave mad til både familie og venner, og så kan du nyde godt af funktioner som for eksempel optøning, grill og en pizzafunktion.

Noget af det, som ofte volder problemer for mange, er rengøringen af ovnen. Hvad skal man anvende af rengøringsmidler, og hvordan er proceduren? Det behøver du dog ikke bryde dit hoved med her, for ovnen er nemlig selvrensende. Det skyldes den emalje, der er på indersiden af ovnen, som betyder, at alle fedtpartikler bliver brændt bort ved en temperatur på over 200 grader C.