På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

  • Forhandlere
  • Produkt
  • Tilgængelighed
  • Pris
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Voss ELI23020HV Hvid køb.

Voss ELI23020HV Hvid

Klassisk elektrisk komfur m. funktionel induktionskogeplade.

Få nyt komfur med masser af stil og kvalitet – hele vejen igennem.

Det kan være sin sag at finde frem til et nyt komfur, for der er sket så meget på markedet inden for de sidste par år. Det er nemlig det store udvalg, som gør det svært at finde frem til præcis det komfur, som dækker dine behov og forventninger. Det er derfor en god idé først at afdække, hvad det er, du er på jagt efter, så du i sidste ende står med en løsning, der er så optimal som mulig.

Med et Voss ELI23020HV Hvid får du et fritstående komfur med elektrisk ovn og induktionsplade med 4 zoner. Det er som oftest her, at de fleste bliver i tvivl om, hvilken type kogesektion, de skal vælge, for hvordan adskiller gas sig fra glaskeramiske kogeplader og induktionsplader? Her en kort gennemgang af disse: Hvis du vælger gas, er du sikret øjeblikkelig varmeregulering og et komfur, der tænder automatisk. Gaspladerne kan lynhurtigt skifte temperatur, og du får derfor et komfur, som nemt kan tilpasses madlavningen i løbet af få sekunder. Glaskeramiske kogeplader er de mest populære i disse år. Her får du en kogesektion, der er opdelt i helt glatte zoner. Selv om temperaturen ikke kan reguleres så hurtigt, som det er tilfældet med gas og induktion, så er det absolut en fordel, at du hverken skal bakse med gasflasker eller ud og investere i nye gryder og pander.

Voss ELI23020HV Hvid hører til i gruppen af induktionskomfurer, som er kendetegnet ved opvarmning, der foregår lynhurtigt, og så er den glatte glasoverflade både nem og hurtig at rengøre efter brug. Når du er færdig med at bruge en kogeplade og fjerner gryden, vil du opleve, at varmen forsvinder igen meget hurtigt.

Der er tale om et stort og rummeligt ovnrum med masser af plads til at lave mad til både familie og venner, og så kan du nyde godt af funktioner som for eksempel optøning, grill og en pizzafunktion.

Noget af det, som ofte volder problemer for mange, er rengøringen af ovnen. Hvad skal man anvende af rengøringsmidler, og hvordan er proceduren? Det behøver du dog ikke bryde dit hoved med her, for ovnen er nemlig selvrensende. Det skyldes den emalje, der er på indersiden af ovnen, som betyder, at alle fedtpartikler bliver brændt bort ved en temperatur på over 200 grader C.