På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at retunere produkter.

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017)

 • Forhandlere
 • Produkt
 • Tilgængelighed
 • Pris
 • bolind

 • Komfur, Electrolux, EKC6051FOW, keramisk, multiovn, A, hvid

 • Ukendt

 • kr 4.100 inkl. fragt

  kr 4.100 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Electrolux EKC6051FOW Hvid køb.

Electrolux EKC6051FOW Hvid

Et keramisk komfur, der er let at gør rent.

Electrolux EKC6051FOW i hvid er et keramisk komfur med masser af ovnplads og nem rengøring.

Electrolux EKC6051FOW i hvid er et keramisk komfur. Med et keramisk komfur får du en fleksibel kogeplade. Den passer nemt i alle køkkener, og du har ikke brug for en masse nyt kogeudstyr, og du behøver ikke en gastilslutning. I modsætning til en induktionskogeplade, kan du bare få Electrolux EKC6051FOW i hvid installeret, og så er du klar til at bruge den med det samme.

Komfuret er designet, så du nemt kan holde øje med, hvordan din mad har det. Den gennemsigtige låge gør madlavningen lettere, og det er faktisk noget, som mage professionelle kokke bruger. Glasoverfladen er super nem at gøre ren. Electrolux EKC6051FOW i hvid har en glat overflade uden knapper, og det betyder, at du let kan tørre komfuret over og fjerne fedt og stænk.

Electrolux EKC6051FOW i hvid har fire kogefelter, og komfuret egner sig godt i de fleste køkkener. Electrolux EKC6051FOW i hvid har en ovnrum på 72 liter. Det betyder, at komfuret uden problemer kan lave mad til 3-4 personer. Netop derfor passer det godt i mange køkkener. Electrolux EKC6051FOW i hvid har en særlig blæser, der sørger for, at din mad altid bliver tilberedt ensartet, uanset hvor du sætter det i ovnen. Blæseren er ekstra stor, og det er med til at udnytte ovnpladsen til fulde.

Der er flere smarte ting ved Electrolux EKC6051FOW i hvid. Komfuret har flere nyskabelser, der gør madlavningen endnu lettere for dig. Ovnenes låg er for eksempel altid nedkølet, så du ikke behøver at tage en ovnhandske på for at åbne og tjekke til maden inde i ovnen. Derudover vil du altid være helt sikker på, hvornår du kan rengøre komfuret. Med restvarmeindikatorerne kan dit Electrolux EKC6051FOW i hvid altid fortælle dig, hvornår dit komfur er nedkølet nok til at rengøre.

Electrolux EKC6051FOW i hvid er et meget energivenligt komfur. Electrolux EKC6051FOW i hvid er isoleret, og det gør det 10 procent mere energivenligt end et A-mærket komfur. Isoleringen holder varmen inde, så energien, du bruger, har stor effektivitet. Med Electrolux EKC6051FOW i hvid kan du derfor spare en helt del på varme- og elregningen. Det gavner også miljøet, hvilket kommer alle til gode. Komfuret er til dig i den almindelige husstand, der gerne vil have et energivenligt komfur uden at skifte alt køkkenudstyret ud.