• Forhandlere
  • Produkt
  • Tilgængelighed
  • Pris
  • bolind

  • Komfur, Electrolux, EKC6051FOW, keramisk, multiovn, A, hvid

  • Ukendt

  • kr 4.100 inkl. fragt

    kr 4.100 ekskl. fragt
  •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Electrolux EKC6051FOW Hvid køb.

Electrolux EKC6051FOW Hvid

Et keramisk komfur, der er let at gør rent.

Electrolux EKC6051FOW i hvid er et keramisk komfur med masser af ovnplads og nem rengøring.

Electrolux EKC6051FOW i hvid er et keramisk komfur. Med et keramisk komfur får du en fleksibel kogeplade. Den passer nemt i alle køkkener, og du har ikke brug for en masse nyt kogeudstyr, og du behøver ikke en gastilslutning. I modsætning til en induktionskogeplade, kan du bare få Electrolux EKC6051FOW i hvid installeret, og så er du klar til at bruge den med det samme.

Komfuret er designet, så du nemt kan holde øje med, hvordan din mad har det. Den gennemsigtige låge gør madlavningen lettere, og det er faktisk noget, som mage professionelle kokke bruger. Glasoverfladen er super nem at gøre ren. Electrolux EKC6051FOW i hvid har en glat overflade uden knapper, og det betyder, at du let kan tørre komfuret over og fjerne fedt og stænk.

Electrolux EKC6051FOW i hvid har fire kogefelter, og komfuret egner sig godt i de fleste køkkener. Electrolux EKC6051FOW i hvid har en ovnrum på 72 liter. Det betyder, at komfuret uden problemer kan lave mad til 3-4 personer. Netop derfor passer det godt i mange køkkener. Electrolux EKC6051FOW i hvid har en særlig blæser, der sørger for, at din mad altid bliver tilberedt ensartet, uanset hvor du sætter det i ovnen. Blæseren er ekstra stor, og det er med til at udnytte ovnpladsen til fulde.

Der er flere smarte ting ved Electrolux EKC6051FOW i hvid. Komfuret har flere nyskabelser, der gør madlavningen endnu lettere for dig. Ovnenes låg er for eksempel altid nedkølet, så du ikke behøver at tage en ovnhandske på for at åbne og tjekke til maden inde i ovnen. Derudover vil du altid være helt sikker på, hvornår du kan rengøre komfuret. Med restvarmeindikatorerne kan dit Electrolux EKC6051FOW i hvid altid fortælle dig, hvornår dit komfur er nedkølet nok til at rengøre.

Electrolux EKC6051FOW i hvid er et meget energivenligt komfur. Electrolux EKC6051FOW i hvid er isoleret, og det gør det 10 procent mere energivenligt end et A-mærket komfur. Isoleringen holder varmen inde, så energien, du bruger, har stor effektivitet. Med Electrolux EKC6051FOW i hvid kan du derfor spare en helt del på varme- og elregningen. Det gavner også miljøet, hvilket kommer alle til gode. Komfuret er til dig i den almindelige husstand, der gerne vil have et energivenligt komfur uden at skifte alt køkkenudstyret ud.