På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at retunere produkter.

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Voss IEL9301-RF Rustfrit Stål køb.

Voss IEL9301-RF Rustfrit Stål

Voss IEL9301-RF i rustfrit stål er nem at rengøre.

Voss IEL9301-RF i rustfrit stål har både et stort ovnrum, og så er den super let at gøre ren.

De fleste har nok prøvet at stå og skrubbe inde i en ovn. Fedt og madrester sætter sig let fast, og det er vigtigt at få gjort rent, medmindre al din mad skal smage en smule forkullet. Men når først madrester og andre ting har brændt sig fast, så er det lidt af en udfordring at få skrubbet rent. I mange tilfælde er det nemmest bare at opgive. Med Voss IEL9301-RF i rustfrit stål bliver det dog nemmere for dig at rengøre ovnen. Den kommer nemlig med PyroluxePlus, der gør det super let for dig at holde ovnen ren. Systemet forvandler alle madresterne til aske, og på den måde kan du let tørre det over med en klud, uden at du behøver skrubbe i lidt for lang tid uden resultat.

Voss IEL9301-RF i rustfrit stål er designet til dig, der gerne vil lave mad. Og det skal helst foregå op den letteste og bedste måde. De fleste har nok været ude for, at ovnen ikke har nok plads. Voss IEL9301-RF i rustfrit stål har et ekstra stort ovnrum. Det er udstyret med et madlavningstermometer, så du nemt kan overvåge tilberedningsprocessen fra midten af din ret hele vejen igennem. Dine retter får et langt bedre resultat, når du kan sørge for at give det præcis nok varme til at være både varmt, saftigt og lækkert.

Voss IEL9301-RF i rustfrit stål er energivenlig. Du sparer penge på elregningen, fordi funktionen ThermiCAir cirkulerer og fordeler den varme luft jævnt rundt i hele ovnrummet. På den måde kan du både tilberede maden hurtigere, den bliver langt mere energieffektiv, og tilberedningen bliver ensartet. Med OptiSight-displayet har du fuld kontrol og øjeblikkelig feedback. Du har mulighed for at planlægge og programmere et bestemt tidspunkt, hvor ovnen skal tænde eller slukke.

Voss IEL9301-RF i rustfrit stål er lavet i et lækkert design, der både er flot at se på og funktionelt at bruge. Ovnlågen har en SoftMotion-teknologi, der sikrer dig, at lågen altid lukker roligt og dæmpet. På den måde får du oplevelsen af et lækkert og funktionelt design. Når du har hænderne fulde, er ovnen nem at lukke. Derudover forbliver ovnen altid kold udenpå. Med IsoFront Top-ovnlågen er ydersiden altid kold. Det er en sikkerhed for både børn og voksne, og Voss IEL9301-RF i rustfrit stål er altid sikker at betjene.