NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Voss IEL9301-RF Rustfrit Stål køb.

Voss IEL9301-RF Rustfrit Stål

Voss IEL9301-RF i rustfrit stål er nem at rengøre.

Voss IEL9301-RF i rustfrit stål har både et stort ovnrum, og så er den super let at gøre ren.

De fleste har nok prøvet at stå og skrubbe inde i en ovn. Fedt og madrester sætter sig let fast, og det er vigtigt at få gjort rent, medmindre al din mad skal smage en smule forkullet. Men når først madrester og andre ting har brændt sig fast, så er det lidt af en udfordring at få skrubbet rent. I mange tilfælde er det nemmest bare at opgive. Med Voss IEL9301-RF i rustfrit stål bliver det dog nemmere for dig at rengøre ovnen. Den kommer nemlig med PyroluxePlus, der gør det super let for dig at holde ovnen ren. Systemet forvandler alle madresterne til aske, og på den måde kan du let tørre det over med en klud, uden at du behøver skrubbe i lidt for lang tid uden resultat.

Voss IEL9301-RF i rustfrit stål er designet til dig, der gerne vil lave mad. Og det skal helst foregå op den letteste og bedste måde. De fleste har nok været ude for, at ovnen ikke har nok plads. Voss IEL9301-RF i rustfrit stål har et ekstra stort ovnrum. Det er udstyret med et madlavningstermometer, så du nemt kan overvåge tilberedningsprocessen fra midten af din ret hele vejen igennem. Dine retter får et langt bedre resultat, når du kan sørge for at give det præcis nok varme til at være både varmt, saftigt og lækkert.

Voss IEL9301-RF i rustfrit stål er energivenlig. Du sparer penge på elregningen, fordi funktionen ThermiCAir cirkulerer og fordeler den varme luft jævnt rundt i hele ovnrummet. På den måde kan du både tilberede maden hurtigere, den bliver langt mere energieffektiv, og tilberedningen bliver ensartet. Med OptiSight-displayet har du fuld kontrol og øjeblikkelig feedback. Du har mulighed for at planlægge og programmere et bestemt tidspunkt, hvor ovnen skal tænde eller slukke.

Voss IEL9301-RF i rustfrit stål er lavet i et lækkert design, der både er flot at se på og funktionelt at bruge. Ovnlågen har en SoftMotion-teknologi, der sikrer dig, at lågen altid lukker roligt og dæmpet. På den måde får du oplevelsen af et lækkert og funktionelt design. Når du har hænderne fulde, er ovnen nem at lukke. Derudover forbliver ovnen altid kold udenpå. Med IsoFront Top-ovnlågen er ydersiden altid kold. Det er en sikkerhed for både børn og voksne, og Voss IEL9301-RF i rustfrit stål er altid sikker at betjene.