På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

 • Forhandlere
 • Produkt
 • Tilgængelighed
 • Pris
Flere butikker under denne annonce
 • bolind

 • Indbygningsovn, Siemens, HB63A1520S, 65 l., A, rustfri

 • Ukendt

 • kr 4.663 inkl. fragt

  kr 4.663 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Siemens HB63A1520S Rustfrit Stål køb.

Siemens HB63A1520S Rustfrit Stål

Rummelig Siemens ovn sikrer nem madlavning i lækkert design.

Siemens HB63A1520S er en oplagt familieovn. Ikke alene gør den madlavningen lettere – den er også stor nok til, du kan lave mad til hele ugen på en gang.

Siemens HB63A1520S kommer med en kapacitet på 63 liter. Ovnen taler dermed både til den store familie, der er trætte af at skulle lave mad af flere omgang, til den travle arbejder, der gerne vil lave store portioner mad og fryse ned og til den helt almindelige forbruger, der bare gerne vil lave mad. Siemens HB63A1520S er en glimrende løsning for dem alle – ovnen varmer op på et øjeblik, og du kommer derfor ikke til at bruge længere tid på din madlavning end højest nødvendigt.

Siemens HB63A1520S gør det til en utrolig enkel opgave for forbrugeren at lave mad. Der er seks ovnprogrammer, du kan vælge mellem – på denne måde er ovnen automatisk med til at sikre, at din mad bliver tilberedt bedst muligt. Ovnen kommer med et indbygget stegetermometer, og også her er der tænkt på forbrugeren – du kan indstille ovnen til at bippe og slukke af sig selv, når den når en bestemt temperatur. På denne måde kan du i princippet sætte en kylling ind og løbe en tur og have kyllingen klar til, når du er færdig med løbetur og bad – det kunne næsten ikke være nemmere.

Siemens HB63A1520S er virkelig et solidt bud til børnefamilien, da den kommer med en grundig sikring for, at små fine fingre hverken bliver brændt eller komme i klemme. Du kan dermed roligt lade ovnen stå og varme boller, selvom ungerne leger i samme rum – ovnen kommer med en mekanisk sikring, der gør, de ikke kan åbne den.

Ovnen kan indstilles til en temperatur på mellem 50 og 300 grader. Ovnen lader dig dermed udforske nye køkkenprojekter med lidt højere temperaturer end andre ovne – opdag for eksempel, hvor meget sprødere dine pizzaer vil blive, når du bager dem ved 300 grader på en pizzasten.

Siemens HB63A1520S er bare nem og lækker at bruge hele vejen igennem. Der er tænkt på det hele inklusiv rengøringen. Her kommer ovnen med ActiveClean, som er et program der brænder fedt og snavs væk ved høje temperaturer. Når det er brændt væk, skal du bare tørre ovnen med en klud, og så er rengøringen klaret. Siemens HB63A1520S giver dig ikke bare mere tid til alt det, du synes er sjovt ved at gøre din madlavning så nem som muligt – den gør rent faktisk også madlavningen sjovere.