Internationale butikker
Pris inkl. fragt
Trægården Kås

BOSCH AKKUKLIPPER ... 43 LI 36V 2X4,0AH

BOSCH AKKUKLIPPER ROTAK 43 LI 36V 2X4,0AH

BOSCH AKKUKLIPPER ROTAK 43 LI 36V 2X4,0AH

3.895 kr.
Fri fragt
Til butik
Byg1.dk

Bosch Rotak-43-LI ... per - 36 V - 43 cm

Bosch Rotak-43-LI Akk... ipper - 36 V - 43 cm

Bosch Rotak-43-LI Akku-Plæneklipper - 36 V - 43 cm

4.999 kr.
Fri fragt
Til butik

En Bosch Rotak 43 LI-plæneklipper er et sikkert valg til den kvalitetsbevidste havemand, der ønsker en perfekt klipning af plænen – hver gang.

Bosch er helt fremme teknologisk i forhold til tekniske haveredskaber, og du er derfor sikret et højkvalitetsprodukt, når du køber en Bosch Rotak 43 LI-plæneklipper.

Det vigtigste, en plæneklipper skal kunne, er at klippe dit græs, og det kan Bosch Rotak 43 LI-plæneklipperen – til perfektion. Den fremragende skæreydelse, plæneklipperen har, sikrer dig et rent og lige snit af græsset hver gang, det skal klippes. Plænen kommer således til at fremstå flot og ensartet hele vejen igennem. Desuden er plæneklipperen konstrueret sådan, at den klipper græsset helt ud til kanten af din plæne, hvor det ellers kan være svært at komme til.

Denne Rotak 43 LI-plæneklipper er desuden et kerneeksempel på, hvordan Boschs teknologi sikrer dig en nem og problemfri klipning af din græsplæne. Med innovativ luftstrømsteknologi sørger plæneklipperen nemlig for, at al det afklippede græs opsamles i 50 L-boksen. På den måde undgår du at skulle rive overskydende græs sammen efterfølgende, og boksens store kapacitet giver færre pauser undervejs, da den ikke skal tømmes så ofte. Desuden gør LeafCollect-funktionen, at også blade og løv opsamles undervejs – så med denne plæneklipper slipper du helt for den slags vedligehold af din græsplæne.

Det nye Powerdrive LI-system sørger for at kniven kan dreje hurtigt rundt under alle slags betingelser, hvilket gør denne model god til at håndtere selv de besværlige steder på din plæne. Du får altså en grundig klipning af plæne hver eneste gang. Derudover styres energiforbruget af en særlig chip, som sørger for at optimere energien. På den måde bruger plæneklipperen helt af sig selv mindre energi på mindre krævende områder.

Udover en god klipning af plænen er det naturligvis også vigtigt, at plæneklipperen ikke er belastende at gå med. Med modellen her har Bosch lagt stor vægt på ergonomien med greb fra Ergoflex, så det ikke bliver ubehageligt at køre med plæneklipperen over hele plænen. Den gode køreevne effektiveres også med gummihjul, som glider let hen over din plæne, så det bliver problemfrit for dig at skubbe plæneklipperen.

Så søger ud en plæneklipper, der giver en omhyggelig klipning af din græsplæne hver eneste gang, er Bosch Rotak 43 LI en sikker vinder. Og med det nye QuickClick-system er denne model supernem at samle første gang, helt uden at værktøjet skal findes frem.