OBS! I denne kategori kan der være produkter uden medfølgende batteri/batterier.
Flere butikker under denne annonce
 • billigmaskiner.dk

 • Bosch batteridrevet bore-/skruemaskine PSR 18 LI-2 uden batteri...

 • På lager

 • kr 809 - 1.569 inkl. fragt

  kr 769 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
 • Bauhaus

 • BOSCH TO-TRINS BORE-/SKRUEMASKINE PSR 18V LI-2 EROGNOMIC

 • Ukendt

 • Fragt ukendt

  kr 1.559 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Bosch PSR 18 LI-2 Solo køb.

Bosch PSR 18 LI-2 Solo

Bosch leverer en arbejdshest af en skruemaskine til dig.

Her er muligheden for en skruemaskine, der virkelig lader dig angribe selv de helt store oplevelser på en virkelig enkel og brugervenlig måde.

Bosch PSR 18 Li-2 akku skruemaskine kommer med en imponerende kraft. Faktisk er den blandt superligaen indenfor skruemaskiner på markedet, når det kommer til, hvad de forskellige modeller kan præstere. Du kan forvente en model, der ikke giver op på hårde overflader eller besværlige lag - Bosch PSR 18 Li-2 akku skruemaskine bliver ikke sløv eller rystende, når du bruger den på krævende områder, den kører ganske enkelt på, og gør den tunge del af arbejdet for dig. Skulle du finde en overflade, der er så hård, at Bosch PSR 18 Li-2 akku skruemaskine virkelig skal op i omdrejninger, kan du benytte dig af det støttegreb, boremaskinen kommer med for at sikre, at du stadig får den optimale støtte, selv når skruemaskinen arbejder hårdest.

Bosch PSR 18 Li-2 akku skruemaskine kommer med et enormt brugervenligt design. Skruemaskinen har en indbygget lampe, der bliver aktiveret, når man tager om grebet på skruemaskinen. Man har dermed altid lys helt tæt på til arbejdet. Skruemaskinen kommer med et greb af gummi og er dermed enormt behagelig at holde, når der arbejdes, og du kommer højest sandsynligt til at opleve, at du derfor vil kunne fortsætte dit arbejde markant længere, end du ville kunne med andre skruemaskiner på markedet.

Bosch PSR 18 Li-2 akku skruemaskine kommer med 25 momenttrin. Skruemaskinen leveres i en kuffert og kommer med 241 dele – langt de fleste skruemæssige situationer er dermed allerede dækket, når du køber sættes.

Bosch PSR 18 Li-2 akku skruemaskine vejer under to kilo, og imponerer dermed ved at kombinere en virkelig lav vægt med en enorm høj ydeevne. Maskinen kommer med indbyggede batterier, så du er klar til at bruge den med det samme. Er du ikke vant til at bruge skruemaskiner, kan du finde guides til Bosch PSR 18 Li-2 akku skruemaskine på YouTube – men maskinen er også så brugervenlig, at den gør langt det meste af arbejdet for dig. Bosch PSR 18 Li-2 akku skruemaskine kommer med en batterispænding på 18V.

Selv hvis du ikke har gør det selv-projekter i kikkerten, er Bosch PSR 18 Li-2 akku skruemaskine et oplagt køb, fordi den er en virkelig solid all-around maskine, der lader dig løse alt i hjemmet på ganske kort tid.