Overwatch: Origins Edition
Internationale butikker
Pris inkl. fragt
JoyBuggy

Overwatch Standard... ave - ESD Download

Overwatch Standard Ed... dgave - ESD Download

Overwatch Standard Edition PC-udgave - ESD Download

249 kr.
Fri fragt
Til butik
Spilstore

Overwatch: Origins Edition

Overwatch: Origins Edition

Overwatch: Origins Edition

275 kr.
Fri fragt
Til butik
GameHub

Overwatch (Origins Edition)

Overwatch (Origins Edition)

Overwatch (Origins Edition)

388 kr.
Fri fragt
Til butik
DVDgaming

Overwatch (PC DVD)

Overwatch (PC DVD)

Overwatch (PC DVD)

Fragt ukendt
426 kr. ekskl. fragt
Til butik

Er du grebet af Blizzard Entertainment’s spil, får du med Overwatch Origins Edition en unik mulighed for ikke blot at spille selve Overwatch-spillet, men også få ekstra features i flere af Blizzards andre spil.

Overwatch er et multiplayer first-person shooter spil, hvor I samarbejder på et hold bestående af forskellige helte, der skal spille sammen. I stedet for at spille en bestemt class, som i World of Warcraft, vælger man i Overwatch en hero, som hver har specifikke evner.

Selve spillet kører i et 6v6-format, hvor man kan spille i forskellige game-modes. 6v6-formatet giver nogle gode muligheder, idet man kan opdele holdet i to teams af tre eller tre teams af to. Undervejs kan man skifte, så de små hold passer til situationen, man står i. Dette giver et ekstra niveau med hensyn til strategi i forhold til de typiske 5v5-spil.

Spillet foregår i forskellige veldesignede maps over hele verden. Den lækre grafik og de fede karakterer giver dig lyst til at udforske alle spillets sider. Og med de fire forskellige game-modes kan du blandt andet spille om at erobre eller forsvare et bestemt punkt på kortet, aflevere en last til et bestemt sted eller skulle erobre det samme punkt som modstanderholdet. Du får altså gode muligheder for forskelligartede spil.

Udover selve Overwatch-spillet kommer der med Overwatch Origins Edition forskellige eksklusive ting til dine Blizzard-spil. Til Overwatch-spillet følger der i denne special edition ekstra vintage hero skins med, hvilket giver dine heroes en helt særlig stil. Til spillet Heroes of the Storm får du en helt nye helt, nemlig eventyreren Tracer – hun kæmper altid den gode kamp og er i stand til at bøje tid og rum. En virkelig fed karakter at have på sit team. Din karakter i World of Warcraft får også glæde af Overwatch Origins Edition, idet der medfølger det kære og hyper-intelligente kæledyr Baby Winston. I Hearthstone kan du give dine korts bagside et unikt Overwatch-look, og Diablo III er ingen undtagelse – hertil følger der et fedt sæt Mercy’s Wings. Vingerne hører til helten Mercy fra Overwatch, men kan nu bruges på karaktererne i Diablo III, hvilket giver en ekstremt lækker design-effekt. Og sidst men ikke mindst får du til dit StarCraft II-spil nye portrætter i ægte Overwatch-stil.

Alle disse fede ekstra-designs kobler dine Blizzard-spil sammen og skaber et helt og sammenhængende univers spillene imellem – alt sammen får du fra special edition-pakken Overwatch Origins Edition.