Prisudvikling
 • Forhandlere
 • Produkt
 • Tilgængelighed
 • Pris
 • El-Dorado

 • Bosch smu53m72sk opvask indbyg

 • Ukendt lagerstatus

 • kr 8.574 - 8.699 inkl. fragt

  kr 8.499 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit Bosch SMU53M72SK Hvid køb.

Bosch SMU53M72SK Hvid

Støjsvag og effektiv opvaskemaskine.

Bosch har udviklet en lækker, stilren og effektiv opvaskemaskine, der til og med også er yderst støjsvag.

Det er ikke svært at forstå, hvorfor så mange køber netop denne model af opvaskemaskine fra Bosch. Med plads til hele 13 kuverter, en effektiv rensning og rengøring med et lydniveau på kun 44 dB og en effektiv tørrefunktion, kræver det ikke meget mere overtalelse.

Opvaskemaskinen fra Bosch har vundet flere forskellig brugertests. En af årsagerne til at den vinder er, at du uden problemer kan have den kørende, selvom du skulle have gæster, gå i seng eller måske vil have ro foran fjernsynet. Med et lydniveau på kun 44 dB er den ufattelig lav og larmer mindre end en normal samtale.

Den fleksible indretning i maskinen gør også, at du kan få plads til det hele, uanset hvad du skal vaske. Har du brug for mere plads i bundne, løfter du bare lige den øverste del op, og skal du have større glas ind i toppen, kan du tage den lidt ned. Tallerkenholderne kan også slås op eller ned alt efter behov, så du kan passe hvad som helst ind i din nye opvaskemaskine.

En anden unik egenskab ved den her maskine er anvendelsen af Zeolith. Zeolith er et naturligt mineral, der har revolutioneret markedet for opvaskemaskiner. Zeolith er nemlig perfekt til at tørre alle former for vaks, uden nogen frygt for pletter eller skade på hverken glas, tallerkener eller noget som helst andet. Med den hurtige og effektive opvasker kan du også vælge, hvor længe du gerne vil have, at den vasker. Det såkaldte Variospeed sørger nemlig for, at alt bliver fuldstændig rent på meget kortere tid end før. Dette er en yderst vigtig funktion ved for eksempel større selskaber, så du hurtigt kan sætte en maskinfuld over og være klar med det allerede til desserten.

Det lette overskuelige display gør det nemt for alle at anvende. Med en guide til typer af vask kan hele familien altså vaske og tømme denne opvaskemaskine fra Bosch. Der er også forskellige programmer installeret på maskinen, som gør det let hurtigt at vælge, præcis hvilken type af vask, som du er interesseret i. Vasker du kun glas, kan du til eksempel anvende en smart funktion til det, hvorimod mere beskidte ting automatisk vil blive vasket grundigere.