På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Bosch SMU50M92SK Hvid køb.

Bosch SMU50M92SK Hvid

Støjsvag, effektiv og miljøvenlig opvaskemaskine til familien

Med denne opvaskemaskine fra Bosch får I en effektiv hjælp i dagligdagen. Den vasker hurtigt og effektivt op, og den gør det meget stille.

Bosch SMU50M92SK er placeret i energiklasse A++, hvilket er pænt og giver god mulighed for at klare opvasken uden at forbruge meget vand eller elektricitet. Således er denne opvaskemaskine også ganske økonomisk i brug, og den hører samtidig til i den prisbillige ende af de gode mærker på markedet. Bosch borger for kvalitet, og denne maskine er bestemt ingen undtagelse.

Alt i alt er der derfor flere gode grunde til, at denne opvaskemaskine fra Bosch hører til blandt de mest populære i Danmark. Den er relativt billig i anskaffelse, den er rimelig økonomisk i brug, den er mere end hæderlig, hvad angår energi- og vandforbrug, og den klarer opvasken hurtigt og effektivt. Som en opvaskemaskine af høj kvalitet er den også slidstærk og stabil, og den må bestemt betragtes som en god investering i køkkenet.

Bosch SMU50M92SK tilbyder en række varierende vaskefunktioner, med fem for skellige programmer og fire temperaturer. Opvaskemaskinen rummer op til 13 kuverter pr. vask, hvilket vil sige, at den egner sig godt til en familie på 4-5 medlemmer. Maskinen har en timer-funktion, så opvasken kan planlægges i op til 24 timer fremefter. I kan således klare opvasken på det tidspunkt af døgnet, der er mest velegnet for jer. Eftersom denne Bosch er så støjsvag, kan den vaske uden at forstyrre, uanset om I sidder i køkkenet, eller I er gået i seng for at sove. SMU50M92SK passer sit arbejde ganske stille, men med ærmerne smøget op. Opvasken er helt ren efter en tur i denne maskine.

Blandt de øvrige funtioner i Bosch SMU50M92SK findes Aqua Stop, som effektivt forhindrer vandskader fra maskinen. I kan derfor trygt starte maskinen og derefter tænke på andre ting. Blandt fordelene er desuden systemet RackMatic, som giver fleksibilitet, når opvasken fyldes i opvaskemaskinen. Bestik og service kan således fordeles i fleksible kurve, der bedre udnytter pladsen. Endvidere byder denne opvaskemaskine på funktionen VarioSpeed, der giver mulighed for at sætte tempoet for vask og tørring i vejret. Med denne funktion klares opvasken op til tre gange hurtigere end med normal indstilling.

Med en Bosch SMU50M92SK får I en prisbillig opvaskemaskine, der stadig ligger højt placeret, hvad angår effektivitet og miljøvenlig opvask. Samtidig en maskine, der giver fleksibilitet ved opvasken, og stilhed i køkkenet.