Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at retunere produkter.

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017)

 • Forhandlere
 • Produkt
 • Tilgængelighed
 • Pris
 • bolind

 • Opvaskemaskine, Siemens, SN45M207SK, 44 dB, A++/A, hvid

 • Ukendt

 • kr 4.423 inkl. fragt

  kr 4.423 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Siemens SN45M207SK Hvid køb.

Siemens SN45M207SK Hvid

Opvaskemaskinen er i energiklasse A++.

Opvaskemaskinen SN45M207SK fra Siemens er en stille og energibesparende køkkenhjælper, der yder et godt resultat hver gang. Det gør den, uden at den giver dig ubehagelige overraskelser på din elregning.

Opvaskemaskinen er i energiklasse A++ og har 5 programmer, 4 temperaturindstillinger, og så er der plads til 13 kuverter. Bruger du varioSpeed Plus, kan den klare opvasken på den halve tid. Men du får samme rene og tørre resultat. Du kan vælge mellem 5 effektive programmer. Der er Intensiv-programmet, som vasker ved 70 grader, og som er velegnet til meget snavset service. Der er Auto-programmet, som selv finder temperatur og vandmængde. Der er det energibesparende Øko-program, som vasker ved 50 grader. Der er et hurtigt Party-program, og så er der et program til forskyl.

Bruger du Autoprogrammet, vil en indbygget sensor blive aktiveret. Denne sensor kan registrere, hvor snavset vandet er. Den sørger herefter for, at vandmængden og temperatur tilpasses. Så får du det bedste resultat, uanset hvor snavset servicet er. Det betyder også, at opvaskemaskinen ikke bruger mere vand, end hvad der er nødvendigt til den givne mænge opvask. Det betyder altså ikke noget, at du ikke har fyldt opvaskemaskinen helt. I opvaskemaskinen findes der endvidere en doseringsassistent, der sørger for at opløse opvaskemidlet hurtigt. Så kan det fordeles optimalt i hele maskinen. Du skal heller ikke være nervøs for at putte dine fine glas i denne opvaskemaskine. Takket være det specielle GlassCare-system, bliver dine glas vasket yderst skånsomt og med den rette temperatur.

Opvaskemaskinen SN45M207SK fra Siemens har plads til 13 kuverter, hvilket normalt dækker behovet i en almindelig husstand. Opvaskemaskinen er yderst fleksibel, og den kan tilpasses service i mange forskellige størrelser. Den øverste kurv kan justeres i højden, så der er plads til store tallerkner eller gryder forneden. Og den kan nemt justeres, selvom den er fyldt. Der er 3 niveauer i overkurven, som kan nedfældes alt efter hvilken form for service, der skal være. Der er endvidere to rækker med tallerkenholdere for mindre tallerkner. I underkurven er der op til 4 rækker til tallerkner.

Opvaskemaskinen er udstyret med en mekanisk låsemekanisme på lågen, som forhindrer, at lågen åbnes under opvasken. Endvidere er der elektronisk børnesikring af panelet, samt indikatorer for påfyldning af salt og afspændingsmiddel.

Denne yderst lydsvage opvaskemaskine fra Siemens er velegnet til det åbne køkken og vil ikke forstyrre, mens man spiser, eller hvis børnene er gået i seng. Hvis du ønsker det, kan du udskyde starten af opvasken med timer-funktionen. Når opvaskemaskinen er færdig, slukker den selv og sparer dermed energi.