Prisudvikling
 • Forhandlere
 • Produkt
 • Tilgængelighed
 • Pris
 • bolind

 • Opvaskemaskine, Siemens, SN45M207SK, 44 dB, A++/A, hvid

 • Ukendt

 • kr 4.423 inkl. fragt

  kr 4.423 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Siemens SN45M207SK Hvid køb.

Siemens SN45M207SK Hvid

Opvaskemaskinen er i energiklasse A++.

Opvaskemaskinen SN45M207SK fra Siemens er en stille og energibesparende køkkenhjælper, der yder et godt resultat hver gang. Det gør den, uden at den giver dig ubehagelige overraskelser på din elregning.

Opvaskemaskinen er i energiklasse A++ og har 5 programmer, 4 temperaturindstillinger, og så er der plads til 13 kuverter. Bruger du varioSpeed Plus, kan den klare opvasken på den halve tid. Men du får samme rene og tørre resultat. Du kan vælge mellem 5 effektive programmer. Der er Intensiv-programmet, som vasker ved 70 grader, og som er velegnet til meget snavset service. Der er Auto-programmet, som selv finder temperatur og vandmængde. Der er det energibesparende Øko-program, som vasker ved 50 grader. Der er et hurtigt Party-program, og så er der et program til forskyl.

Bruger du Autoprogrammet, vil en indbygget sensor blive aktiveret. Denne sensor kan registrere, hvor snavset vandet er. Den sørger herefter for, at vandmængden og temperatur tilpasses. Så får du det bedste resultat, uanset hvor snavset servicet er. Det betyder også, at opvaskemaskinen ikke bruger mere vand, end hvad der er nødvendigt til den givne mænge opvask. Det betyder altså ikke noget, at du ikke har fyldt opvaskemaskinen helt. I opvaskemaskinen findes der endvidere en doseringsassistent, der sørger for at opløse opvaskemidlet hurtigt. Så kan det fordeles optimalt i hele maskinen. Du skal heller ikke være nervøs for at putte dine fine glas i denne opvaskemaskine. Takket være det specielle GlassCare-system, bliver dine glas vasket yderst skånsomt og med den rette temperatur.

Opvaskemaskinen SN45M207SK fra Siemens har plads til 13 kuverter, hvilket normalt dækker behovet i en almindelig husstand. Opvaskemaskinen er yderst fleksibel, og den kan tilpasses service i mange forskellige størrelser. Den øverste kurv kan justeres i højden, så der er plads til store tallerkner eller gryder forneden. Og den kan nemt justeres, selvom den er fyldt. Der er 3 niveauer i overkurven, som kan nedfældes alt efter hvilken form for service, der skal være. Der er endvidere to rækker med tallerkenholdere for mindre tallerkner. I underkurven er der op til 4 rækker til tallerkner.

Opvaskemaskinen er udstyret med en mekanisk låsemekanisme på lågen, som forhindrer, at lågen åbnes under opvasken. Endvidere er der elektronisk børnesikring af panelet, samt indikatorer for påfyldning af salt og afspændingsmiddel.

Denne yderst lydsvage opvaskemaskine fra Siemens er velegnet til det åbne køkken og vil ikke forstyrre, mens man spiser, eller hvis børnene er gået i seng. Hvis du ønsker det, kan du udskyde starten af opvasken med timer-funktionen. Når opvaskemaskinen er færdig, slukker den selv og sparer dermed energi.