NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit Bosch SMV55M00SK Integreret køb.

Bosch SMV55M00SK Integreret

Gør miljøet tilfreds med en energivenlig opvaskermaskine.

Med energiklasse A++ er Bosch SMV55M00SK en energivenlig opvaskermaskine, der kan spare dig for mange penge.

Bosch SMV55M00SK er en energivenlig opvaskermaskine. Den har energiklasse A++, som er det næsthøjeste, man kan få. Det betyder, at du både gør miljøet en tjeneste samt din pengepung og din vand- og elregning. Bosch SMV55M00SK bruger kun 6 liter vand per opvask, og den har et særligt øko-program, der gør den ekstra miljøvenlig. Bosch SMV55M00SK bruger årligt 1680 liter vand og 262 kWh. Det er baseret på det særlige øko-program på 50 grader og 280 opvaske.

Opvaskermaskinen Bosch SMV55M00SK har en særlig timerfunktion, der gør, at du kan sætte den til at starte når som helst. For eksempel kan du få den til at starte om natten, så den er klar om morgenen, når du vågner igen. Har du travlt, så kan du bruge TurboSpeed-programmet, der vasker rent på blot 20 minutter. For en travl hverdagsfamilie er dette en god mulighed.

Bosch SMV55M00SK er ikke en larmende opvaskermaskine. Dens lydniveau er på 44 dB. Det er lidt lavere end en stille samtale. Du bliver altså ikke generet af støj ved denne opvaskermaskine. Du kan roligt placere den i et køkkenalrum, hvor samtalen ikke forstyrres af vasken. Opvaskermaskinen rummer 13 kuverter. Bosch SMV55M00SK har derfor masser af plads til beskidte tallerkner og bestik, der typisk vaskes op i en gennemsnitlig husstand. Bosch SMV55M00SK har tørreevne A, så du slipper for at stå med viskestykket, når opvasken er færdig.

Du kan vælge mellem fem forskellige programmer med Bosch SMV55M00SK. For den særlige genstridige opvask kan du bruge det intensive program på 70 grader. Du kan vælge Auto på mellem 45 og 65 grader. Hvis du vil spare på pengene og miljøet kan du vælge Øko-programmet på 50 grader, som sagtens kan klare den almindelige opvask. Får du gæster, eller har du travlt, så kan du bruge TurboSpeed-programmet på 60 grader, der kun varer 20 minutter. Du kan også vælge forskyl og en tillægsfunktion ved navn VarioSpeedPlus.

Bosch SMV55M00SK har et VarioFlexPlus kurvesystem. Du kan flytte rundt på bestikkurven i underkurven. Der er en DoseringsAssistent, der hjælper dig med at dosere. Der er en højdejusterbar overkurv, så du nemt kan få plads til alle typer opvask. Der er Servolås, InfoLight og Auto All in 1. Teknikken hedder EcoSilence Drive, der både er energibesparende og stille motorik. Bosch SMV55M00SK har børnesikring.