NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Siemens SN45M209SK Hvid køb.

Siemens SN45M209SK Hvid

Siemens opvaskemaskine forkorter opvasketiden markant.

Opvaskemaskine fra Siemens er udstyret med den nyeste tørreteknologi, så opvasketiden kan reduceres med op til én time.

Denne Siemens SN45M209SK er udstyret med den såkaldte Zeolite-teknologi. Det er den nyeste teknologi inden for opvaskemaskiner. Med Zeolite bliver luftfugtigheden i opvaskemaskinen omdannet til varme, og derved forkortes tørretiden markant. For dig betyder det, at du hurtigere kan komme i gang med at tømme maskinen. Tests har vist, at denne opvaskemaskine fra Siemens har 66 procent kortere vasketid end almindelige maskiner. Siemens SN45M209SK vandt en førsteplads i Forbrugerrådet Tænks test af opvaskemaskiner i 2015.

Opvaskemaskinen fra Siemens har en standardstørrelse 60 centimeter, hvilket passer til de fleste køkkener. Den kan rumme 13 kuverter, og passer derfor fint til en familie på op til 4-5 personer. Uanset om opvasken er meget snavset, eller du allerede har skyllet den af, har Siemens SN45M209SK et program, som passer til opgaven. Maskinen har 5 forskellige programmer og 2 tillægsfunktioner, som sikrer, at du kan vælge alt fra den meget grundige opvask til den meget miljøvenlige opvask.

Køber du en Siemens SN45M209SK behøver du i det hele taget ikke bekymre dig om, hvordan den påvirker miljøet eller din elregning. Den har fået energimærket A+++, hvilket er den mest miljøvenlige kategori. Samtidig er du sikret en meget stille opvask, da maskinen har et lavt støjniveau på 44 db.

Maskinen er meget nem at fylde op, eftersom den er udstyret med Siemens Varioflex kurvesystem. Det betyder eksempelvis, at du kan flytte rundt på bestikkurven, så den ikke står i vejen for nogle af de større genstande i din opvask. Det betyder også, at du selv kan indstille på overkurven, så du kan bestemme, om du vil have meget plads til glas og skåle eller hellere vil have mere plads til knive og lignende i overhylderne.

På panelet giver Siemens SN45M209SK dig en lang række muligheder for at optimere din opvask. Du kan eksempelvis indstille timeren, så maskinen ikke starter, mens du har gæster eller så den først er færdig, lige inden du kommer hjem fra arbejde. På panelet vil en række sensorer også advare dig, hvis der er noget galt med din opvask. Du får at vide, hvis maskinen er overfyldt, hvis afløbet er stoppet, hvis der mangler salt eller hvis der ikke er tilstrækkeligt afspændingsmiddel. Alt dette sikrer, at du får en ren opvask hver gang.