På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

Flere butikker under denne annonce
  • Techhaus

  • v¡vofit - Teal

  • Ikke på lager

  • kr 794 inkl. fragt

    kr 729 ekskl. fragt
  •  Til butik!

E-mærket

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Garmin Vivofit køb.

Garmin Vivofit

Hold styr på dit aktivitetsniveau med Garmin Vivofit.

Garmin Vivofit er et wellnessarmbånd eller en såkaldt fitnesstracker, der hjælper dig med at holde dig aktiv og opnå dine motionsmål.

Det sker gennem den indbyggede skridttæller og kalorieberegner, der findes i det lille display, der spændes omkring armen med et af de to medfølgende gummiarmbånd i forskellige størrelser. Garmin Vivofit måler også, hvor langt du har bevæget dig, hvor mange skridt du har tilbage, før du har nået dit daglige mål, hvor længe du sover og din puls, hvis det er forbundet med en trådløs pulsmåler, der kan købes separat. Alligevel er en af de bedste ting ved Garmin Vivofit nok alligevel, at den leveres med et batteri med en levetid på et helt år, som du ikke behøver oplade i mellemtiden.

Udover opsamling af data kan Garmin Vivofit også hjælpe dig med at holde en aktiv livsstil. For eksempel gennem en smart funktion, der gør at en lille rød streg kommer til syne på displayet, når du ikke har bevæget dig i en time. Stregen vokser så hvert kvarter, indtil du rejser dig fra skrivebordet, og bevæger dig lidt. Med andre ord minder wellness-armbåndet dig om, at du bør bevæge dig jævnligt, så du ikke kommer til at sidde hele dagen bag skrivebordet uden at røre dig overhovedet. Derudover kan du indstille Garmin Vivofit med et dagligt mål af, hvor mange skridt du gerne vil tage. Det vil så vise sig på displayet, så du let kan følge med i, om du når dit mål. Garmin Vivofit lærer dig hurtigt at kende, og tilpasser sig dine vaner og din livsstil. Det sker gennem en automatisk justering af dine mål, der er baseret på om du opnår dine mål eller ej. På den måde bliver det endnu nemmere at få mere bevægelse ind i hverdagen.

Alle dine opsamlede data kan du overføre til din computer, din mobil eller tablet gennem en trådløs USB-dongle eller en bluetoothforbindelse. Garmin Vivofit synkroniserer aktivitetsdata med den medfølgende app, så du nemt og hurtigt kan overskue, hvordan det går over tid.

Garmin Vivofit er udført i et simpelt, rent og funktionelt design. Wellnessarmbåndet er udført i en form for gummi med et LCD-display, der altid er tændt. Med en sort baggrund og store, grå bogstaver minder displayet om et traditionelt digitalur, hvor en enkelt knap styrer alle funktioner. Du kan skifte mellem funktionerne alt efter hvor længe du holder knappen inde, ligesom du kan skifte mellem ur, skridttæller og andre funktioner med enkelte klik. Garmin Vivofit er vandtæt og dermed velegnet til for eksempel svømning, ligesom du ikke behøver tage armbåndet af, når du går i bad.