På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Garmin Vivofit 2 køb.

Garmin Vivofit 2

Ny og forbedret version af deres populære aktivitetsarmbånd.

Garmin kommer nu med en ny og forbedret version af deres populære aktivitetsarmbånd, Vivofit, der kan hjælpe dig med at analysere dit nuværende aktivitetsniveau og opsætte nye mål for en mere fysisk aktiv hverdag.

Med Garmin Vivofit 2 får du en række brugbare aktivitetsindikationer og alarmer, hver gang det er på tide at røre dig. Armbåndet er let at anvende i en travl hverdag og kommer samtidig i et lækkert tidsløst design. Med Garmin Vivofit 2 gør du det let og sjovt at holde øje med dit daglige aktivitetsniveau. En mere fysisk aktiv livsstil i det daglige er uden tvivl sundt for både krop og sjæl. Den nye version af aktivitetsarmbåndet sikrer, at du får overholdt alle dine daglige opsatte mål ved at komme med indikationer og lydalarmer. Den kan også give dig informationer om, hvor mange timer du har sovet i døgnet samt skabe et overblik over dine perioder med henholdsvis fredfyldt søvn og søvn i bevægelse.

Armbåndet er intelligent og lagrer derfor oplysninger om dit aktivitetsniveau, så du hver dag kan justere og tilpasse dine mål. Vivofit 2 hjælper dig desuden ved at komme med forslag til, hvad din næste målsætning skal være og husker dig på, at du skal realisere den. Garmin Vivofit 2 kan udstyre dig med alle de informationer, du behøver for at løfte dit daglige aktivitetsniveau, så som klokkeslæt, kalorier, distance og hvor mange skridt, du har taget i løbet af dagen. Skærmen på Garmin Vivofit 2 kommer med en ny og forbedret baggrundsbelysning, der gør det let for dig at aflæse alle dine vigtige nøgleinformationer morgen og aften. Du behøver ikke at spekulere på at udskifte batteriet lige med det samme, da det har mere end et års levetid.

Med Garmin Vivofit 2 kan du dagligt gemme, planlægge og dele dine fremskridt på Garmin Connect, som den automatisk kan synkroniseres med. På Garmin Connect har du desuden mulighed for at tilmelde dig alskens udfordringer online. Det kan være med til at give dig en større motivation til dine fremtidige mål for forandringer, hver gang du får en virtuel medalje for din indsats. Garmin Vivofit 2 aktivitetsarmbånd er vandtæt, så du ikke behøver at tage det af, når du er i svømmehal eller i bad. Armbåndet kan fås i mange forskellige klassiske og moderigtige farver. Du kan desuden supplere ved at købe pakninger med tre forskellige farver, så du let kan skifte remmen ud alt efter din påklædning og dit humør.