Internationale butikker
Pris inkl. fragt
traininn

Smartbands Garmin Vivosmart Hr

Smartbands Garmin Vivosmart Hr

Smartbands Garmin Vivosmart Hr

1.010 kr.
959 kr. ekskl. fragt
Til butik
Kontorsyd

Garmin 010-01955-1... aktivitet tracker

Garmin 010-01955-12 W... rt aktivitet tracker

Garmin 010-01955-12 Wristban... ådløs Sort aktivitet tracker

1.100 kr.
Fri fragt
Til butik
Easy style

Aktivitetsarmbånd ... Lilla Størrelse M

Aktivitetsarmbånd GAR... g Lilla Størrelse M

Aktivitetsarmbånd GARMIN Viv... HR 29.6 g Lilla Størrelse M

Fragt ukendt
1.437 kr. ekskl. fragt
Til butik

Med Garmin Vivosmart HR får du et multifunktionelt aktivitetsarmbånd, der taler direkte sammen med din smartphone og kan overvåge alt fra puls til søvn og kalorieforbrænding.

Den følsomme måler registrerer alt fra din tilbagelagte afstand og antallet af skridt til kvaliteten og længden af din søvn, ligesom den naturligvis kan overvåge din puls 24 timer i døgnet. Armbåndet har indbygget kalorieberegner, så du løbende kan følge med i, hvor meget du forbrænder i løbet af dagen, og du nemt kan få overblik over, hvordan du bruger din krop bedst.

Garmin Vivosmart HR har kort sagt alle funktioner, som man kan forvente af den seneste generation af aktivitetsmålere. Dertil kommer en ekstra feature, som tilfører helt nye funktioner til armbåndet: Det har indbygget smartphone-integration, så du nemt kan koble den sammen med din iPhone eller Android-telefon ved hjælp af bluetooth-forbindelse.

Det betyder ikke blot, at du kan holde styr på målinger og resultater på din telefon. Du kan også se notifikationer og push-beskeder direkte på armbåndet, så du nemt og bekvemt kan vælge at bevare forbindelsen til omverdenen selv under lange sportspræstationer. Det er også muligt at styre telefonens musikafspiller med armbåndet, så du aldrig behøver at hive telefonen frem under løbeturen.

skal bruge en holdbar måler til de hårde sportspræstationer og dig, der gerne vil have ekstra motivation og kropsbevidsthed ind i hverdagen. Når du aflæser dagens målinger i Garmins Connect app, kan du på enkel og overskuelig vis få overblik over, hvornår og hvordan du aktiverer din krop bedst.

Det store display med en opløsning på 160 X 68 gør det nemt at betjene armbåndet, selv under barske forhold. Den smarte skærm med dæmpet baggrundsbelysning betyder, at du nemt kan aflæse måleren i såvel strålende solskin som nattemørke. Garmin Vivosmart HR er desuden helt vandtæt, så uanset om du står overfor en Iron Man eller blot en regnbyge under spadserturen, kan du sætte din lid til dette holdbare aktivitetsarmbånd.

Det holdbare Lithium-batteri giver dig mange dage i træk med fri sportsudfoldelse, uden at du behøver have aktivitetsarmbåndet i nærheden af en oplader. Også selvom du vælger at have pulsmåleren aktiveret 24/7.Garmin Vivosmart HR er kort sagt det oplagte valg for dig, der prioriterer holdbarhed og udholdenhed, samtidig med, at dit aktivitetsarmbånd skal kunne tale sammen med din smartphone.