• Forhandlere
  • Produkt
  • Tilgængelighed
  • Pris
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Bosch WAE28267SN køb.

Bosch WAE28267SN

Effektiv og økonomisk vaskemaskine til hele familiens vask.

Med en energimærkning på hele A+++, kan du regne med at BOSCH WAE28267SN ikke vælter el-budgettet, samtidig med at den effektive vaskemaskine uden problemer klarer alle de daglige vaskeudfordringer i en almindelig familie.

BOSCH WAE28267SN lever op til de høje standarder, de fleste forventer fra kvalitetsproducenten BOSCH. Med en lang række forskellige vaskeprogrammer til alle lejligheder, er det nemt at finde det rigtige, lige meget om dagens menu står på uldvask eller sengetøj. Samtidig gør den høje kapacitet og den stærke centrifugeringsevne maskinen til en arbejdshest, der gør sit til at få hverdagen til at hænge sammen i familien.

En af BOSCH WAE28267SNs vigtigste salgsargumenter er uden tvivl dens energiforbrug. For med en mærkning på A+++ hører BOSCH WAE28267SN til allerforrest i feltet, når det gælder energieffektivitet. Med i beregningen hører både el- og vandforbrug, og ifølge vurderingerne vil en almindelig familie bruge omkring 9800 liter vand årligt med en BOSCH WAE28267SN. Når det gælder elforbruget, anslås det, at BOSCH WAE28267SN giver et elforbrug på cirka 170 KWh årligt i en almindelig familie. De tal får vaskemaskinen til at høre til helt i toppen, når det gælder energiforbrug, og i denne prisklasse vil det være vanskeligt at finde en konkurrent, der klarer sig bedre.

Det er selvfølgelig mindst ligeså vigtigt, at vaskeevnen er i top, som energiforbruget er det, når man vælger vaskemaskine. Og også her gør BOSCH WAE28267SN et godt indtryk. Maskinen klarer alle de almindelige vaskekrav fint, og er derudover udstyret med en række specialfunktioner, der fungerer godt. For eksempel overvåger maskinen automatisk, hvor meget skum, der dannes under vask, hvilket den så senere regulerer, så der for eksempel ikke skal bruges ekstra vand på skylning. Det samme gælder maskinens automatiske balancekontrol, der gør at tøjet af sig selv fordeles i maskinen, så det ikke kun er en del af vasken, der bliver ordentligt ren. Derudover er BOSCH WAE28267SN udstyret med en mængdeautomatik, der elektronisk tilpasser det valgte program, så forbrug af vaskemiddel og vand tilpasses til den mængde tøj, der vaskes.

BOSCH WAE28267SN centrifugerer med 1400 omdrejninger i minuttet, hvilket giver nyvasket tøj, der hverken skal hænge på tøjsnoren særligt længe eller skal have lang tid i tørretumbleren. Det betyder, at det ikke udelukkende er maskinens eget lave forbrug, der giver besparelser i vaskeregnskabet. Med en kapacitet på 7 kg, er maskinen stor nok til nemt at kunne håndtere en almindelig families forbrug i hverdagen, ligesom lydniveauet på 56 decibel ved vask og 78 decibel ved centrifugering er mere end acceptabelt.