Bosch WAB24166SN

Internationale butikker
Pris inkl. fragt
Hushjælpen

Bosch WAB24166SN

Bosch WAB24166SN

Bosch WAB24166SN

2.999 kr.
Fri fragt
Til butik
Pisisa

Bosch WAB24166SN

Bosch WAB24166SN

Bosch WAB24166SN

Fragt ukendt
2.905 kr. ekskl. fragt
Til butik

Energivenlig Bosch WAB24166SN vaskemaskine, der giver både rent tøj og et renere miljø.

Er du også ved at blive særdeles træt af, at el-regningen øjensynlig kun har en retning, og det er op, op, op? Sådan har det været hos de fleste danske forbrugere gennem de sidste mange år, og hvorfor affinde sig med det? Det behøver du ikke.

Da el-regningen er en fast udgift på dit budget, kan det absolut anbefales at tjekke de forskellige hvidevarer, så du får en klar fornemmelse af, hvor el-synderne befinder sig. Der kan naturligvis være tale om flere maskiner og apparater, der sluger en masse energi, og en af dem kunne sagtens være din gamle vaskemaskine.

Hvis du påtænker at erstatte den gamle med en ny, bør du derfor sikre dig, at den hører til i energiklasse A+++. Det er den højest opnåelige karakter, når man bedømmer energivenlighed.

Et virkeligt godt og fornuftigt valg kunne være den funktionelle og miljøvenlige Bosch WAB24166SN, som bliver vurderet til netop A+++. Den er ganske enkelt et miljørigtigt godt valg, men der er også tale om en vaskemaskine, der scorer højt i forhold til vaske- og centrifugeringsevne. Det er naturligvis vigtigt, eftersom det først og fremmest er disse kvaliteter, man har for øje, når der skal investeres i en vaskemaskine.

Stadigt flere af os bliver opmærksomme på, at miljørigtig opførsel starter derhjemme. Ved at vælge de hvidevarer, der har et lavt energiforbrug, er vi med til at gøre noget positivt for miljøet. Men det stopper ikke her. For samtidigt betyder energivenligheden jo også, at det kan mærkes positivt på såvel el-regning som udgifterne til vand. Maskinen har nemlig også et lavt vandforbrug, så her får du mulighed for at slå 2 fluer med ét smæk. Og det er absolut ikke så dårligt.

Her får du derudover en vaskemaskine, som er brugervenlig og nem at betjene via det forholdsvis store display på frontpanelet, hvor du kan vælge mellem diverse vaskeprogrammer og funktioner.

Nogle af funktionerne er udviklet specielt med henblik på at sikre dig, at du får en god vaskeoplevelse, mens energi- og vandforbrug holdes på så lavt et plan, som det er muligt. Nogle af de funktioner, som du kan vælge imellem, er balancekontrol, skumkontrol og mængdeautomatik. Det er helt og alene dig, der bestemmer, hvornår du vil benytte dig af disse, for de aktiveres først, når du trykker på knapperne.

Produkt

Produktnavn
WAB24166SN

Produktegenskaber

Betjeningstype
Frontbetjent
Energiklasse
A+++
Vaskekapacitet
6.0 kg
Farve
Hvid
Bredde (standard)
60 cm
Produkttype
Fritstående
Egenskaber
Håndvask, Height Adjustable Feets, Finvask, Børnesikring, Display
Vaskeevne
A
Støjniveau v/vask (dB)
57.0 dB
Støjniveau v/centrifugering (dB)
78 dB
Centrifugeringsevne
C
Centrifugering (omdr./min.)
1200 rpm
Programmer
6
Kontrolpanel
Drejeknap, Trykknap
Tromlekapactitet (liter)
42.0 L
Hængselside
Venstre
Energiforbrug (kWh/år)
153.0
Type af sikring
10A
Effekt
2000 W
Spænding (Volt)
230V(220-240V) V
Tilslutningsledning længde
170.0 cm
Højde
84.8 cm
Dybde
55.0 cm
Bredde
59.8 cm
Dybde med lugeåbning
98.4 cm
Vægt
65.0 kg