Siemens WM14B262DN

Internationale butikker
Pris inkl. fragt
bolind

Vaskemaskine, Siem... ++, 1400 o/m, hvid

Vaskemaskine, Siemens... A+++, 1400 o/m, hvid

Vaskemaskine, Siemens, WM14B... , 6 kg, A+++, 1400 o/m, hvid

2.888 kr.
Fri fragt
Til butik
Hushjælpen

Siemens - Vaskemaskine

Siemens - Vaskemaskine

Siemens - Vaskemaskine

4.499 kr.
Fri fragt
Til butik

Fantastisk miljørigtig vaskemaskine med virkelig god ydelse og flere nyttige specialfunktioner, om optimerer vaskeoplevelsen.

At vælge miljørigtigt er gået hen og blevet meget mere end bare en trend. Det er for rigtigt mange danske forbrugere nærmest blevet en integreret del af hverdagen, og det skyldes to forhold. For det første de enormt høje energipriser, der hører til de faste udgifter på budgettet og derfor er vigtige at minimere så meget som muligt. For det andet hensynet til miljøet omkring os. Det gælder med andre ord om at belaste det så lidt som overhovedet muligt.

Med en Siemens WM14B262DN vaskemaskine i energiklasse A+++ er du godt på vej til at gøre dit for at spare på elregningen og derudover være med til at passe godt på miljøet.

Denne energivenlige vaskemaskine har en rigtig god ydelse, der betyder, at den vasker både hurtigt og godt. Den har en kapacitet på 6 kg, og det er derfor en maskine, der passer ind i de fleste hjem med et nogenlunde almindeligt vaskebehov.

Hvis du kigger lidt nærmere på maskinens design, vil du opdage, at den er enkel og flot, og hat maskinen ar en størrelse, der gør den nem at placere i enten bryggers, mellemgang, badeværelse eller køkken. Med sine H: 850 x B: 600 x D: 590 mm hører den nemlig ikke til blandt de mest pladskrævende maskiner, ligesom den med en bruttovægt på 69 kg er nem at håndtere.

Der er tale om en særdeles brugervenlig vaskemaskine, der kan fremvise flere specialprogrammer og -funktioner på displayet, der er nemme og enkle at gå til. Blandt disse programmer er f.eks.: Strygelet Special, Sportive Plus, AllergiPlus, Super 15 min./Super 30 min. og Mix.

Af specialfunktioner kan nævnes VarioPerfect, hvor du har mulighed for at energi- eller tidsoptimere den enkelte vask og på den måde bestemme, hvad du prioriterer i forhold til den aktuelle vask. Herudover kan du gøre brug af funktioner som EcoPerfect og SpeedPerfect. Det er helt og alene dig, der bestemmer, hvordan du ønsker, at dine vaske skal være, og du har derfor en enestående mulighed for at planlægge vasketider i forhold til dine øvrige gøremål.

I forhold til andre sammenlignelige vaskemaskiner på markedet inden for samme kategori får du fuld valuta for dine penge. Det er en nemlig velfungerende maskine til en yderst konkurrencedygtig pris, som betyder, at de fleste kan være med.

Produkt

Produktnavn
WM14B262DN

Produktegenskaber

Betjeningstype
Frontbetjent
Energiklasse
A+++
Vaskekapacitet
6.0 kg
Farve
Hvid
Bredde (standard)
60 cm
Produkttype
Fritstående
Egenskaber
Eco Program and Functions, Håndvask, Forvask, Hurtig Vask, Finvask, Børnesikring, Display, VarioPerfect
Eco Program/funktioner
EcoPerfect
Vaskeevne
A
Støjniveau v/vask (dB)
59.0 dB
Støjniveau v/centrifugering (dB)
77 dB
Centrifugeringsevne
B
Centrifugering (omdr./min.)
1400 rpm
Programtid
15 min
Kontrolpanel
Drejeknap, Trykknap
Tromlekapactitet (liter)
42.0 L
Hængselside
Venstre
Vandforbrug (liter/år)
10560.0 L
Energiforbrug (kWh/vask)
2.45
Energiforbrug (kWh/år)
153.0
Spænding (Volt)
230V(220-240V) V
Tilslutningsledning længde
160.0 cm
Højde
85.0 cm
Dybde
55.0 cm
Bredde
60.0 cm
Vægt
68.0 kg