NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Miele WDA110 køb.

Miele WDA110

Energivenlig vaskemaskine, der er kåret som bedst i test.

Miele WDA110 er kåret som bedst i test af forbrugermagasinet TÆNK. Den er både energivenlig og effektiv.

Miele WDA110 beskytter og gør dit tøj rent samtidig. Og det er uden stort forbrug af energi. Du sparer altså både på elregningen og får utrolig rent tøj. Mieles patenterende SoftCare-tromle beskytter tøjet og sikrer dig en skånsom men effektiv vask. Miele WDA110 har programmer, der passer til al slags tøj. For eksempel har vaskemaskinen et ekspresprogram på 20 minutter, der vasker let snavset tøj og mindre tøjmængder hurtigt rent. Til de større tøjmængder har Miele WDA110 en fyldningsmængde på 7 kilogram.

Miele WDA110 har gennemgået mange test, der tester maskinens holdbarhed. Testen viser, at Miele WDA110 kan holde i op til 20 år. Det betyder, at du ikke skal ud og investere i vaskemaskiner, og den ikke pludselig går i stykker, når du mindst venter det.

Miele WDA110 er en særlig energibesparende vaskemaskine i energiklasse A++. Både din elregning og miljøet vil have godt af Miele WDA110. A++ er det næsthøjeste energimærke, man kan få, og den skåner både tøjet, elregningen og miljøet. Den har et unikt display med rettidsvisning som gør, at du altid har et fuldt overblik over din vask. Vaskemaskinen Miele WDA110 har en centrifugeringsevne på 1400 omdrejninger i minuttet. Det giver dig de allerbedste vaskeresultater.

Vaskemaskinen Miele WDA110 er velegnet til hustande på 3-4 personer eller mindre hustande med stort vaskebehov. Dens årlige energiforbrug er på 179 kWh, og den bruger årligt 10.560 liter vand. Dens lydniveau ved vask er på 54 dB og ved centrifugering er det på 77 dB. Dermed er det ikke en larmende vaskemaskine, som generer hele husstanden. Betjeningspanelet er på dansk, og vaskemaskinen er let at lære at kende. Det er nemt at finde rundt i programmerne og med den automatiske sæbedosering behøver du ikke bekymre dig om at komme en forkert mængde i.

Miele WDA110 er 59,5 cm bred, 85 cm høj og 61 cm dyb. Den vejer 99 kilo, hvilket gør den meget robust og hårdfør, så den kan tåle lidt af hvert. Den er testet op til 10.000 driftsikre timer, hvilket gør den langtidsholdbar. Samtidig skåner den dit tøj, så du kan bruge det meget længere uden at vaskemaskinen ødelægger det. Forbrugermagasinet TÆNK har kåret Miele WDA110 til at være den bedste vaskemaskine, der både egner sig til større og mindre mængder tøj.