NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Bosch WAW32568SN køb.

Bosch WAW32568SN

Effektiv og meget energibesparende vaskemaskine fra Bosch.

Her får du en vaskemaskine, der er både brugervenlig, økonomisk, miljøvenlig, effektiv og slidstærk. Sådan.

Denne vaskemaskine fra Bosch har så lavt energiforbrug, at det placerer Bosch WAW32568SN blandt de absolut mindst energiforbrugende vaskemaskiner på markedet. Bosch WAW32568SN er placeret i energiklassen A+++-30%, hvilket angiver, at denne vaskemaskine bruger 30% mindre energi end selv meget energibesparende vaskemaskiner i den allerede flotte klasse A+++.

Med andre ord bruger du kun ganske lidt vand og strøm, når du vasker med Bosch WAW32568SN. Dette er naturligvis en fordel for dig, fordi vaskemaskinen dermed er ret billig at anvende. Samtidig er det en klar fordel for miljøet, og det er nu engang rart at kunne vaske sit tøj i vished om, at man ikke belaster miljøet unødigt. Bosch WAW32568SN er en miljøvenlig og økonomisk vaskemaskine at bruge.

Dernæst er det selvfølgelig interessant, om Bosch WAW32568SN så også vasker tøjet rent. Det gør den, og den vasker rent til topkarakter. Både hvad angår vaskeevne og tørrekapacitet får Bosch WAW32568SN karakteren A, hvilket på begge områder er den højest mulige karakter. Du får således med denne model ikke blot en miljøvenlig og økonomisk vaskemaskine, du får også en vaskemaskine, der vasker og centrifugerer dit tøj super godt. Vaskemaskinens tørrekapacitet angiver tøjets fugtighed efter vask, og her ligger Bosch WAW32568SN atter i top med 44%, så tøjet er ret kort tid om at tørre efter vask.

Bosch WAW32568SN kan vaske op til 8 kg tøj ad gangen, og den giver mulighed for at vælge mellem en række programmer og specielle funktioner. For eksempel har vaskemaskinen en timer-funktion, så du kan indstille den til at vaske, når det passer dig bedst. Bosch WAW32568SN er meget støjsvag, men alt efter hvor vaskemaskinen er placeret, kan du måske foretrække, at den vasker, når du ikke er hjemme.

En anden god specialfunktion er et program til rensning af tromlen. Bosch WAW32568SN er en vaskemaskine, der generelt kræver mindre vedligeholdelse end de fleste typer vaskemaskiner. Ikke mindst motoren er meget slidstærk, og der er således ti års garanti på motoren. Men det kan være rart at have en ren tromle til hver vask, og her er maskinen altså udstyret med et program, der sikrer netop dette. Der er en funktion, som minder dig om at rengøre tromlen, hvis du skulle glemme det. Bosch WAW32568SN er sammenlagt en både økonomisk, miljøvenlig, slidstærk, effektiv og brugervenlig vaskemaskine.