Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Miele WDA111 køb.

Miele WDA111

Miljø- og brugervenlig vaskemaskine til almindelige husstande.

Med denne Miele WDA111 får du en særdeles miljøvenlig og samtidig meget brugervenlig vaskemaskine, der klarer enhver almindelig vask

Er du på udkig efter en ny vaskemaskine, er denne model Miele WDA111 et rigtig godt bud. Det er for det første en vaskemaskine, der har energimærkning A+++, hvilket betyder, at den ligger i den bedste ende, når det gælder miljøvenlige vaskemaskiner. Miele WDA111 bruger kun ganske lidt vand og strøm, og det er i første omgang en fordel for dig, fordi du kan vaske dit tøj med en minimal udgift. I næste omgang er det en fordel for miljøet at vaske med lavt energiforbrug, og det er rart at kunne vaske tøj med god samvittighed.

Men Miele WDA111 er ikke blot en fin vaskemaskine i forhold til at være miljøvenlig. Det er også en brugervenlig vaskemaskine, der er nem at betjene og som desuden gør det lettere for dig at vaske tøjet. Maskinen rummer 7 kg tøj, og det passer nogenlunde med en almindelig standard vask i en gennemsnitlig husstand. Vaskemaskinens tromle er designet, så den er så skånsom som muligt, og ikke slider unødigt på tøjet. Maskinen centrifugerer samtidig godt, så dit tøj er relativt kort tid om at tørre efter vask. Vaskemaskinen indeholder dog ikke en tørretumbler, men den effektive centrifugering giver altså kort efterfølgende tørretid.

Programvælgeren er indrettet sådan, at du nemt vælger program ved at dreje direkte på drejeknappen. Alle almindelige vaskeprogrammer er at finde på programvælgeren, og i tillæg findes et særlig hurtigt program, der vasker på kun 20 minutter. Alle programmer vasker effektivt, og selv programmet på 20 minutter vasker de fleste emner helt rene. Naturligvis kan tøj være mere eller mindre snavset, og vaskeresultatet afhænger også til dels af, hvilket vaskemiddel du benytter. Men generelt er det givet, at denne Miele WDA111 vasker særdeles effektivt uanset programvalg og temperatur.

En særlig detalje ved denne vaskemaskine er dens display, hvor du løbende kan holde øje med den resterende vasketid. Dette er en rar lille ekstra gevinst, som understreger vaskemaskinens brugervenlighed. Miele har tænkt over tingene og fremstillet en vaskemaskine til den almindelige travle hverdag, hvor det kan være godt at vide, hvornår vaskemaskinen har vasket færdigt, så man kan planlægge ophængningen af tøjet. Alt i alt får du med denne Miele WDA111 en brugervenlig og miljøvenlig vaskemaskine, der klarer enhver vask til perfektion i en almindelig husstand.