NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Miele WDA111 køb.

Miele WDA111

Miljø- og brugervenlig vaskemaskine til almindelige husstande.

Med denne Miele WDA111 får du en særdeles miljøvenlig og samtidig meget brugervenlig vaskemaskine, der klarer enhver almindelig vask

Er du på udkig efter en ny vaskemaskine, er denne model Miele WDA111 et rigtig godt bud. Det er for det første en vaskemaskine, der har energimærkning A+++, hvilket betyder, at den ligger i den bedste ende, når det gælder miljøvenlige vaskemaskiner. Miele WDA111 bruger kun ganske lidt vand og strøm, og det er i første omgang en fordel for dig, fordi du kan vaske dit tøj med en minimal udgift. I næste omgang er det en fordel for miljøet at vaske med lavt energiforbrug, og det er rart at kunne vaske tøj med god samvittighed.

Men Miele WDA111 er ikke blot en fin vaskemaskine i forhold til at være miljøvenlig. Det er også en brugervenlig vaskemaskine, der er nem at betjene og som desuden gør det lettere for dig at vaske tøjet. Maskinen rummer 7 kg tøj, og det passer nogenlunde med en almindelig standard vask i en gennemsnitlig husstand. Vaskemaskinens tromle er designet, så den er så skånsom som muligt, og ikke slider unødigt på tøjet. Maskinen centrifugerer samtidig godt, så dit tøj er relativt kort tid om at tørre efter vask. Vaskemaskinen indeholder dog ikke en tørretumbler, men den effektive centrifugering giver altså kort efterfølgende tørretid.

Programvælgeren er indrettet sådan, at du nemt vælger program ved at dreje direkte på drejeknappen. Alle almindelige vaskeprogrammer er at finde på programvælgeren, og i tillæg findes et særlig hurtigt program, der vasker på kun 20 minutter. Alle programmer vasker effektivt, og selv programmet på 20 minutter vasker de fleste emner helt rene. Naturligvis kan tøj være mere eller mindre snavset, og vaskeresultatet afhænger også til dels af, hvilket vaskemiddel du benytter. Men generelt er det givet, at denne Miele WDA111 vasker særdeles effektivt uanset programvalg og temperatur.

En særlig detalje ved denne vaskemaskine er dens display, hvor du løbende kan holde øje med den resterende vasketid. Dette er en rar lille ekstra gevinst, som understreger vaskemaskinens brugervenlighed. Miele har tænkt over tingene og fremstillet en vaskemaskine til den almindelige travle hverdag, hvor det kan være godt at vide, hvornår vaskemaskinen har vasket færdigt, så man kan planlægge ophængningen af tøjet. Alt i alt får du med denne Miele WDA111 en brugervenlig og miljøvenlig vaskemaskine, der klarer enhver vask til perfektion i en almindelig husstand.