Internationale butikker
Pris inkl. fragt

Sony SmartWatch 3 SWR50 er et komfortabelt og virkeligt praktisk ur, hvad enten du er på træningstur eller er på jobbet.

Hvad er et smartwatch? I korte træk kan det beskrives som et digitalt ur med en masse ekstra udstyr.

Med dette smartur får du mulighed for både at træne og samtidigt holde dig opdateret via sms, e-mails og opkald. Sony SmartWatch 3 SWR50 giver dig et væld af muligheder for at få adgang til netop de funktioner, som du måtte finde nødvendige. Du får ganske enkelt en symbiose mellem et smartur og et løbeur med GPS og diverse træningsapps, som helt sikkert gør løbeturene både sjovere og nok også mere effektive. For det første er der, som ovenfor allerede nævnt, integreret mange interessante telefonfunktioner, så du kan lade mobilen blive derhjemme, for mange af de funktioner du har brug for, har du allerede på håndleddet. Herudover kan du navigere rundt, som du lyster, for du har en fantastisk GPS lige ved hånden og behøver derfor aldrig at frygte at fare vild.

Af yderligere specifikationer kan nævnes, at skærmstørrelsen er 1.6” med en opløsning på 320 x 320 pixels og en processor på 1.2 GHz med 4 GB hukommelse og 512 MB Ram.

På én enkelt batteriopladning har du 2 dage, hvor du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt du er i nærheden af en kontakt. Så, uanset om du snører løbeskoene, eller det er hverdag, og du er på vej i skole eller på arbejde, så har du et ur, der opfylder de krav, som du måtte have til et velfungerende ur med funktioner, der matcher dit aktuelle behov. Når det nævnes, at det er vandtæt, er det dog vigtigt at pointere, at selv om Sony siger, at det kan tåle ½ time i op til 1½ meter dybde, så bør man nok sørge for at undgå dette. I hvert fald hvis der er tale om saltvand, for det fraråder producenten. Så, vær glad for, at du ude på træningsturen har et smartwatch, der kan klare regn- og sveddråber, men undgå ”at komme på dybt saltvand”.

Denne kombination af en smartphone og et sportwatch er helt sikkert noget af det, som har gjort dette smartwatch utroligt populært hos kvinder og mænd i alle aldre. Så er det sådan set ligegyldigt, om du er sportsentusiast på højt plan eller en glad motionist.

Andre har også kigget på

Produkt

Produktnavn
SmartWatch 3 SWR50

Produktegenskaber

Operativsystem
Android
Vandtæt
Ja
Water Proof
Yes
Egenskaber
Pulsmåler, Kompas, Accelerometer
Displaytype
LCD
Skærmtype
Farveskærm
Skærmstørrelse
1.6 "
Skærmopløsning
320x320
Stropfarve
Grøn, Sort, Gul
Stropmateriale
Plastik, Silikone, Læder
Urkasse materiale
Rustfrit stål
Glastype
Gorillaglas
IP-klassificering
IP68
Hukommelse
4 GB
Kamera
Nej
Release Year
2014
4G LTE
Nej
Bluetooth
Ja
Bluetooth-version
4.0
Navigationssystem
GPS
NFC
Ja
Wi-Fi
Ja
Hukommelseskortstik
Nej
RAM
512 MB
Processor
Cortex-A7
Processorkerner
4
Battery Type
Li-polymer
Batteritid
48.0 timer
Batteritid (Standby)
96.0
USB-tilslutning
Ja
Batteri
420

Størrelse

Højde
51.0 mm
Bredde
36 mm
Dybde
10 mm
Vægt
45 g