Motorola Moto 360

Internationale butikker
Pris inkl. fragt

Motorola Moto 360 ligner et stilfuldt designerur, men under overfladen gemmer sig en intelligent computer, som holder dig opdateret og underholdt.

Motoralas Moto 360 lader dig være opdateret og til stede uden at du konstant behøver at gribe i lommen efter din smartphone. Du kan læse mails, tjekke beskeder eller holde øje med din kalender med et enkelt blik på håndledet.

Dette smartwatch fra Motorala har et meget klassisk og elegant design. Med sin runde 360-graders skive, ramme i rustfrit stål og rem af Hornwood-læder, kunne det lige så godt være fremstillet af et designerfirma. Det såkaldte Gorilla Glass sikrer, at du ikke får ridser i glasset, selvom du lever et aktivt liv.

På overfladen er Motorola Moto 360 altså et klassisk ur. Men når du aktiverer dets utallige funktioner, åbner der sig et væld af digitale muligheder. Styresystemet er det såkaldte Android Wear, som du nemt kan synkronisere med både smartphone og computer. Uret ved altid, hvor du er, og hvad du foretager dig, så det kan give lige præcis de notifikation og oplysninger, du har brug for. Og ikke flere. Flytider, vejrudsigter og rutevejledninger er altid tilgængelige med et par swipes på håndledet.

Selvom du har hænderne fulde eller begge arme på rattet, kan du sagtens bruge dit Motorola Moto 360. Med den intelligente stemmestyring er du i fuld kontrol. Sig ”OK Google” og du får muligheder for at sende SMS’er, skrive nye aftaler i din kalender eller bede dit smartwatch om at finde den hurtigste vej hjem.

Motorola Moto 360 kan også hjælpe dig med at holde kroppen sund og velfungerende. Hvis du benytter den personlige træner, får du informationer om, hvorvidt du har rørt dig nok og opmuntringer til at komme i gang. Du kan fortælle den personlige træner om dine mål for motion, eller du kan fortælle, at du har travlt i dag og ikke når at træne. En gang om ugen kan Motorola Moto 360 sende dig en statusopdatering med dine resultater.

Eftersom urets visere naturligvis er digitale, kan du designe dem lige som du ønsker. Uanset om du ønsker et klassisk udtryk, et futurisk design eller et mere sporty præg, kan du vælge det blandt Motorola Moto 360’s designindstillinger. Du kan også vælge forskelligt design, alt efter om du skal til familiemiddag eller dyrke sport med vennerne. Uret er tilsluttet Google Play, hvorfra du kan hente nye apps, som eksempelvis Spotify, EuropCar eller en app, som kan downloade dine boarding passes til Motorola Moto 360.

Produkt

Produktnavn
Moto 360

Produktegenskaber

Operativsystem
Android
Vandtæt
Ja
Water Proof
Yes
Egenskaber
Indbygget mikrofon, Pulsmåler, Trådløs opladning, Accelerometer
Displaytype
LCD
Skærmtype
Farveskærm
Skærmstørrelse
1.56 "
Skærmopløsning
320x290
Stropfarve
Sort, Grå
Stropmateriale
Læder
Urkasse materiale
Rustfrit stål, Plastic
Glastype
Gorillaglas
IP-klassificering
IP67
Hukommelse
4 GB
Kamera
Nej
Release Year
2014
4G LTE
Nej
3G
Nej
Bluetooth
Ja
Bluetooth-version
4.0
NFC
Nej
Wi-Fi
Ja
Trådløs netværksstandard
802.11b, 802.11g
Hukommelseskortstik
Nej, Ja
RAM
512 MB
Processor
Qualcomm Snapdragon 400
Processorkerner
4
Battery Type
Li-Ion
Batteritid
36.0 timer
Batteritid (Standby)
36.0
USB-tilslutning
Nej
Batteri
320

Størrelse

Dybde
11 mm
Diameter
42.0 mm