På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Motorola Moto 360 køb.

Motorola Moto 360

Elegant og intelligent smartwatch fra Motorola.

Motorola Moto 360 ligner et stilfuldt designerur, men under overfladen gemmer sig en intelligent computer, som holder dig opdateret og underholdt.

Motoralas Moto 360 lader dig være opdateret og til stede uden at du konstant behøver at gribe i lommen efter din smartphone. Du kan læse mails, tjekke beskeder eller holde øje med din kalender med et enkelt blik på håndledet.

Dette smartwatch fra Motorala har et meget klassisk og elegant design. Med sin runde 360-graders skive, ramme i rustfrit stål og rem af Hornwood-læder, kunne det lige så godt være fremstillet af et designerfirma. Det såkaldte Gorilla Glass sikrer, at du ikke får ridser i glasset, selvom du lever et aktivt liv.

På overfladen er Motorola Moto 360 altså et klassisk ur. Men når du aktiverer dets utallige funktioner, åbner der sig et væld af digitale muligheder. Styresystemet er det såkaldte Android Wear, som du nemt kan synkronisere med både smartphone og computer. Uret ved altid, hvor du er, og hvad du foretager dig, så det kan give lige præcis de notifikation og oplysninger, du har brug for. Og ikke flere. Flytider, vejrudsigter og rutevejledninger er altid tilgængelige med et par swipes på håndledet.

Selvom du har hænderne fulde eller begge arme på rattet, kan du sagtens bruge dit Motorola Moto 360. Med den intelligente stemmestyring er du i fuld kontrol. Sig ”OK Google” og du får muligheder for at sende SMS’er, skrive nye aftaler i din kalender eller bede dit smartwatch om at finde den hurtigste vej hjem.

Motorola Moto 360 kan også hjælpe dig med at holde kroppen sund og velfungerende. Hvis du benytter den personlige træner, får du informationer om, hvorvidt du har rørt dig nok og opmuntringer til at komme i gang. Du kan fortælle den personlige træner om dine mål for motion, eller du kan fortælle, at du har travlt i dag og ikke når at træne. En gang om ugen kan Motorola Moto 360 sende dig en statusopdatering med dine resultater.

Eftersom urets visere naturligvis er digitale, kan du designe dem lige som du ønsker. Uanset om du ønsker et klassisk udtryk, et futurisk design eller et mere sporty præg, kan du vælge det blandt Motorola Moto 360’s designindstillinger. Du kan også vælge forskelligt design, alt efter om du skal til familiemiddag eller dyrke sport med vennerne. Uret er tilsluttet Google Play, hvorfra du kan hente nye apps, som eksempelvis Spotify, EuropCar eller en app, som kan downloade dine boarding passes til Motorola Moto 360.