Apple Watch Series 1 42mm Aluminium Case with Sport Band

Internationale butikker
Pris inkl. fragt
AJ Data

Apple Watch Series... 30g Grå smartwatch

Apple Watch Series 1 OLED 30g Grå smartwatch

Apple Watch Series 1 OLED 30g Grå smartwatch

2.862 kr.
2.833 kr. ekskl. fragt
Til butik
Produkt-Guiden.dk

Apple S1 42MM SILVER ALU WHITE

Apple S1 42MM SILVER ALU WHITE

Apple S1 42MM SILVER ALU WHITE

3.798 kr.
Fri fragt
Til butik

Vil du gerne være i kontakt med omverdenen, mens du for eksempel er ude at løbe? Det kan du nu med et Apple Watch Sport. Uret giver dig de smarte funktioner fra Smart Watch og en lang række af nyttige funktioner til dig, der er aktiv.

Mål for eksempel din puls ved at trykke to fingre på skærmen. Du kan også se dit kalorieforbrug, og du kan følge med i dine aktiviteter på uret. Eller du kan foretage et opkald via den indbyggede mikrofon og modtage beskeder og mails. Du har alle de nyttige funktioner og meget mere i en lille og kompakt enhed, som du kan have med dig helt tæt på.

Du kan indstille Apple Watch, som du foretrækker det. Uret kan forbindes med din iPhone og synkroniseres med forskellige apps. Du kan få overblik over din kalender og dine kontakter. Du kan overføre noter og notifikationer fra din iPhone. Så glemmer du ikke vigtige aftaler, selvom du er på farten med dit Apple Watch Sport.

Du kan modtage opkald på Apple Watch. Hvis du ikke vil svare opkaldet, skal du blot holde hånden over uret, og ringetonen vil blive lydløs. Du kan også modtage beskeder på Apple Watch. Læs dem ved at føre håndleddet op. Gem dem til senere ved at føre håndleddet ned. Det er smart og enkelt, og det forstyrrer ikke din træning.

Apple Watch Sport har forskellige apps, der fokuserer på din sundhed og din træning. Du kan starte en træningssession med din stemme. Du kan også se en grafik over din træning. Har du brug for hjælp til at finde vej, kan du benytte GPS og Google Maps. Det og meget mere får du med Apple Watch Sport. Remmen er udført i et stærkt og holdbart materiale, der samtidigt er blødt og komfortabelt. Det er designet, så det er velegnet til enhver type for aktivitet og sport.

Urkassen på Apple Watch Smart fås i farverne sølv, space grey, guld eller rosaguld. Der er et stort udvalg af forskellige remme, hvis du ønsker at skifte mellem farverne. Skærmen på Apple Watch Sport er en Retina-skærm med Force Touch. Uret har endvidere accelerometer og gyroskop. Uret er vandafvisende, så du kan træne med det i regnvejr. Men det er ikke vandtæt. Når Apple Watch skal oplades, så gøres det nemt via det magnetiske opladerkabel. Magneterne sørger for, at oplader og ur hurtigt og korrekt tilsluttes hinanden. Så kan uret begynde at oplade med det samme.

Produkt

Produktnavn
Watch Series 1 42mm Aluminium Case with Sport Band

Produktegenskaber

Operativsystem
iOS
Vandtæt
Ja
Water Proof
No
Egenskaber
Indbygget mikrofon, Pulsmåler, Kompas, Accelerometer, Gyroscope
Displaytype
AMOLED
Skærmtype
Farveskærm
Skærmstørrelse
1.5 "
Skærmopløsning
390x312
Stropfarve
Sort, Hvid, Rød
Stropmateriale
Silikone
Urkasse materiale
Aluminium
Glastype
Ion-X
Hukommelse
8 GB
Kamera
Nej
Release Year
2015
Filformater
MP4, H.264, H.263, MP3, WAV, eAAC+, FLAC
4G LTE
Nej
3G
Nej
Bluetooth
Ja
Bluetooth-version
4.0
NFC
Ja
Wi-Fi
Ja
Trådløs netværksstandard
802.11n, 802.11b, 802.11g
Hukommelseskortstik
Nej
RAM
512 MB
Processor
Apple S1
Processorkerner
2
Batteritid
18.0 timer
Batteritid (Standby)
18.0
USB-tilslutning
Nej
Batteri
245

Størrelse

Højde
43.0 mm
Bredde
36 mm
Dybde
11 mm
Diameter
42.0 mm
Vægt
30 g