På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

Flere butikker under denne annonce
 • Produkt-Guiden.dk

 • Apple S1 42MM SILVER ALU WHITE

 • Ukendt

  21 Dage
 • kr 3.644 inkl. fragt

  kr 3.644 ekskl. fragt
 •  Til butik!

E-mærket

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple Watch Series 1 42mm Aluminium Case with Sport Band køb.

Apple Watch Series 1 42mm Aluminium Case with Sport Band

Mål din puls, se dit kalorieforbrug og følg med i dine aktiviteter.

Vil du gerne være i kontakt med omverdenen, mens du for eksempel er ude at løbe? Det kan du nu med et Apple Watch Sport. Uret giver dig de smarte funktioner fra Smart Watch og en lang række af nyttige funktioner til dig, der er aktiv.

Mål for eksempel din puls ved at trykke to fingre på skærmen. Du kan også se dit kalorieforbrug, og du kan følge med i dine aktiviteter på uret. Eller du kan foretage et opkald via den indbyggede mikrofon og modtage beskeder og mails. Du har alle de nyttige funktioner og meget mere i en lille og kompakt enhed, som du kan have med dig helt tæt på.

Du kan indstille Apple Watch, som du foretrækker det. Uret kan forbindes med din iPhone og synkroniseres med forskellige apps. Du kan få overblik over din kalender og dine kontakter. Du kan overføre noter og notifikationer fra din iPhone. Så glemmer du ikke vigtige aftaler, selvom du er på farten med dit Apple Watch Sport.

Du kan modtage opkald på Apple Watch. Hvis du ikke vil svare opkaldet, skal du blot holde hånden over uret, og ringetonen vil blive lydløs. Du kan også modtage beskeder på Apple Watch. Læs dem ved at føre håndleddet op. Gem dem til senere ved at føre håndleddet ned. Det er smart og enkelt, og det forstyrrer ikke din træning.

Apple Watch Sport har forskellige apps, der fokuserer på din sundhed og din træning. Du kan starte en træningssession med din stemme. Du kan også se en grafik over din træning. Har du brug for hjælp til at finde vej, kan du benytte GPS og Google Maps. Det og meget mere får du med Apple Watch Sport. Remmen er udført i et stærkt og holdbart materiale, der samtidigt er blødt og komfortabelt. Det er designet, så det er velegnet til enhver type for aktivitet og sport.

Urkassen på Apple Watch Smart fås i farverne sølv, space grey, guld eller rosaguld. Der er et stort udvalg af forskellige remme, hvis du ønsker at skifte mellem farverne. Skærmen på Apple Watch Sport er en Retina-skærm med Force Touch. Uret har endvidere accelerometer og gyroskop. Uret er vandafvisende, så du kan træne med det i regnvejr. Men det er ikke vandtæt. Når Apple Watch skal oplades, så gøres det nemt via det magnetiske opladerkabel. Magneterne sørger for, at oplader og ur hurtigt og korrekt tilsluttes hinanden. Så kan uret begynde at oplade med det samme.