Huawei Watch Classic

Internationale butikker
Pris inkl. fragt
Produkt-Guiden.dk

Huawei Watch - Stainless Steel Black

Huawei Watch - Stainless Steel Black

Huawei Watch - Stainless Steel Black

2.345 kr.
Fri fragt
Til butik
Kontorsyd

Watch - Stainless Steel Black

Watch - Stainless Steel Black

Watch - Stainless Steel Black

2.413 kr.
Fri fragt
Til butik

Huawei har fremstillet et lækkert ur, der både er stilfuldt og med masser af funktioner, der gør hverdagen lettere.

Huawei Watch W1 har fokus på designet. Uret har en rund urskive, og det er fremstilet i rustfrit stål. Urskiven måler 42 millimeter i diameter, og den er lavet af safirglas. Uret kan altså på overfladet ligne et helt almindeligt stilfuldt ur. Du kan bruge en hvilken som helst urrem, hvis du ikke vil bruge den af rustfrit stål. Urets tykkelse er på 11,3 millimeter, og afstanden mellem stålramme og glad er på 0,5 millimeter. Der er en enkelt knap på højre side, og bagsiden har fire små connectere. Desuden er der et midterstykke til pulsmåling.

Under urskiven af safirglas sidder der en AMOLED-skærm på 1,4 tommer med en opløsning på 400 x 400 pixel. Det gør det til et af de største skærmarealer på et smart-ur. Alt i alt ligner uret ethvert rigtigt ur, og det gør det langt mere stilfuldt at gå med.

Huawei Watch W1 har indbygget WIFI og 4 GB hukommelse. Du kan altså i nødstilfælde bruge uret, hvis du kommer til at efterlade telefonen derhjemme. Huawei Watch W1 er baseret på Android Wear, og den nyeste version understøtter både Android og iOS-systemerne. Det betyder, at du kan koble uret sammen med almindelige Android-telefoner, men også din iPhone.

Huawei Watch W1 er særdeles velegnet til sportsfolk. Der er indbygget skridttæller, så du kan holde styr på, hvor meget og hvor langt du bevæger dig. Uret kommer med et barometer, der holder styr på, når du går op og ned ad trapper – eller for eksempel klatrer i bjerge. Den position kan gengives fra din telefon via Bluetooth 4.1 BLE og WIFI.

Google har udviklet et godt styresystem med tæt integration til Android og Huawei Watch W1. Der er et stort udvalg af apps, som du let kan tilgå via bevægelser med håndledet og stemmekommandoer. Uret har en 1.2 GHz Qualcomm processor og 512 MB RAM. Der er hurtige svartider, når du bruger uret. Batteriet har en kapacitet på 350 mAh. Du kan forvente at bruge uret halvanden dag uden en opladning – hvis du sparer på energien.

Når du får en SMS behøver du blot at løfte håndledet for at se, at der er kommet en SMS. Du har drog brug for din ene hånd for at åbne beskeden. Med stemmestyring kan du indtale korte beskeder, men da systemet ikke understøtter dansk, kan du ikke indtale lange beskeder. ”Ja”, ”nej” og så videre kan dog sagtens fungere.

Produkt

Produktnavn
Watch Classic

Produktegenskaber

Operativsystem
iOS, Android
Vandtæt
Ja
Water Proof
No
Egenskaber
Pulsmåler, Skridttæller, Alarm, Temperatursensor, Accelerometer, Gyroscope, Kaloriemåler
Displaytype
AMOLED
Skærmtype
Farveskærm
Skærmstørrelse
1.4 "
Skærmopløsning
400x400
Stropfarve
Sølv, Sort
Stropmateriale
Læder, Stål
Urkasse materiale
Rustfrit stål
Glastype
Safir
IP-klassificering
IP67
Hukommelse
4 GB
Kamera
Nej
Release Year
2015
4G LTE
Nej
3G
Nej
Bluetooth
Ja
Bluetooth-version
3.0, 4.1
NFC
Nej
Wi-Fi
Ja
Hukommelseskortstik
Nej
RAM
512 MB
Processorkerner
4
Batteritid
32.0 timer
USB-tilslutning
Ja
Batteri
300

Størrelse

Bredde
42 mm
Dybde
11 mm
Diameter
42.0 mm
Urremsbredde
18.0 mm