Internationale butikker
Pris inkl. fragt

Samsung er allerede en af de førende producenter af smartwatches i verden, og med Samsung Gear Gear S2 Classic, har Samsung også designet et af de smukkeste intelligente ure på markedet.

Samsung Gear S2 Classic ligger funktionelt meget tæt på brodermodellen Samsung Gear S2. Den største forskel er udseendet, hvor Samsung Gear S2 Classic har fået en stilmæssig opgradering, der gør uret til et af de smukkeste på markedet. Samsung Gear S2 Classic ligner et klassisk herreur inklusiv for eksempel den medfølgende urrem i læder. Den kan i øvrigt skiftes ud, så du kan vælge en urrem, der passer til netop din stil.

Samsung Gear S2 Classic er i det hele taget udviklet så det ligner et almindeligt ur. Det står i modsætning til tidligere generationer af smartwatches, der mest af alt lignede de små, håndledsbårne tablets, som de ret beset også var. I forhold til både brodermodellen Samsung Gear S2 og de fleste andre konkurrenter, ser Samsung Gear S2 Classic ud som et klassisk armbåndsur i den mellemdyre klasse, og kun hvis man kigger nærmere, vil man se, at der er tale om et smartwatch. Samtidig er Samsung Gear S2 Classic udviklet med en batteritid på to dage, der gør uret mere anvendeligt end mange konkurrenter, hvis man for eksempel rejser og derfor ikke har mulighed for at oplade uret.

En ny designfeature, der ikke bare ser godt ur, men som også fungerer virkeligt godt er ringen om urskiven, der kan drejes. Med denne ring kan man faktisk styre langt de fleste funktioner i uret, hvilket både er praktisk og intuitivt. Og selvom den trykbare skærm både ser godt ud og fungerer fint, er det sandsynligt, at du som bruger vil styre langt de fleste funktioner på denne måde. Samsung Gear S2 Classic har hukommelse nok til at gemme for eksempel 300 sange, der trådløst synkroniseres fra din androidtelefon, hvilket for eksempel betyder, at du ikke behøver tage din telefon med på for eksempel løbeturen bare for at høre musik.

Med en lang række tilknyttede apps, er der rigtig mange indbyggede funktioner i Samsung Gear S2 Classic. Både eksterne og Samsungs egne, hvoraf nogle af de mest populære er de mange forskellige sundheds- og træningsapps. Samsungs S Health giver mulighed for, at du nemt kan måle din fysiske aktivitet gennem for eksempel den indbyggede skridttæller samt dit daglige indtag af for eksempel vand eller kaffe. Samtidig vil motiverende meddelelser hjælpe dig til at nå dine daglige træningsmål og den indbyggede pulsmåler vil gøre det nemt at følge din fremgang, lige meget hvilken sport du dyrker.

Produkt

Produktnavn
Gear S2 Classic

Produktegenskaber

Operativsystem
Tizen
Vandtæt
Ja
Water Proof
Yes
Egenskaber
Pulsmåler, Accelerometer
Displaytype
AMOLED
Skærmtype
Farveskærm
Skærmstørrelse
1.2 "
Skærmopløsning
360x360
Stropfarve
Sort
Stropmateriale
Læder
Urkasse materiale
Rustfrit stål
Glastype
Gorillaglas
IP-klassificering
IP68
Hukommelse
4 GB
Kamera
Nej
Release Year
2015
Filformater
MP3, AAC, AAC+, eAAC+, M4A, AAC, OGG
4G LTE
Nej
3G
Nej
Bluetooth
Ja
Bluetooth-version
4.1
Navigationssystem
GPS
NFC
Ja
Wi-Fi
Ja
Trådløs netværksstandard
802.11n, 802.11b, 802.11g
RAM
512 MB
Processor
1.0 GHz
Processorkerner
2
Battery Type
Li-Ion
Batteritid
240.0 timer
USB-tilslutning
Nej
Batteri
250

Størrelse

Højde
44.0 mm
Bredde
40 mm
Dybde
11 mm
Vægt
42 g