På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017)

Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Oculus Rift køb.

Oculus Rift

Oculus Rift - Virtual Reality med en spændende fremtid.

Den 28. marts i år blev det meget omtalte Oculus Rift lanceret. Et fængslende headset til Virtual Reality (VR), der hovedsageligt er rettet mod markedet for computerspil.

Den 470 gram lette "Rift", der er skabt af firmaet Oculus VR, giver en helt ny form for teknologioplevelse og koster omkring 599 dollars (cirka 5.000 kroner inklusiv dansk moms. Oculus Rift er dog endnu ikke til salg hos danske forhandlere, men kan købes via udviklerens hjemmeside).

For at kunne bruge Oculus Rift skal headsettet sluttes til en PC med høj ydelse. Den nuværende ”Rift”-version kræver minimum en Intel Core i5 4590, 8 gigabyte RAM og et af de to grafikkort: Nvidia GTX 970 eller AMD Radeon 290 eller bedre. ”Rift” er blevet udviklet i samarbejde med Microsoft og er derfor kun kompatibel med Windows-operativsystemet. På sigt skulle Oculus Rift også kunne fungere med OSX og Linux. Det er i hvert fald på tegnebrættet.

En ny platform til computerspil

Lever dine computer op til de tekniske specifikationer, kan du frit nyde de banebrydende VR-spil, der allerede er lanceret til den virtuelle platform. Vi kan blandt andet nævne spillene ”EVE: Valkyrie”, ”Lucky’s Tale”, ”Euro Truck Simulator 2” og ”ADR1Ft”.

Da ”Oculus Touch”-controllerne fra Oculus VR ikke er fuldt kompatible med dagens spil, får man en Xbox-controller med i købet af ”Rift”-headsettet. Oclus Rift og Oculus’ virtuelle spilverden har dog en meget spændende fremtid; deres software er nemlig kompatible med mange af de store spilmotorer. Noget, der gør det reletativt let at udvikle nye spiltitler.

Virtuelle biografer

”Allerede nu er der et program, hvor du kan besøge en virtuel biograf”

Mens Oculus Rift fokuserer på spilmarkedet, er der masser af plads til andre typer af underholdning. "Rift" gør brug af OLED-skærme med en opløsning på 1080 x 1200 pixels pr. billede og øje. Og så har headsettet indbyggede og aftagelige hovedtelefonerer med integreret 3D-lydeffekter – noget, der betyder, at både billed- og lydkvaliteten er meget høj.

Oculus Rift skulle derfor være fremragende til både film og tv, og der findes endda et ”Rift”-program, hvor man kan besøge en virtuel biograf sammen med sine virtuelle venner.

Et ny Facebook?

Fremtidige anvendelser af Oculus Rift er således ikke begrænset til computerspil. Firmaet Oculus VR er nemlig ejet af Facebook, og det er ikke umuligt, at et stort fokusområde for headsettet bliver sociale medier.

Palmer Luckey, en af skaberne af "Rift", mener, at den aktuelle version kun er begyndelsen. Luckey forestiller sig en virtuel fremtid, hvor vi deltager i forretningsmøder, sportsbegivenheder og ferierejser uden at forlade stuen. Den virtuelle virkelighed er kommet, og i den øgede konkurrence - HTC har allerede lanceret sit headset ”HTC Vive”, og Playstation VR lanceres til efteråret – vil den virtuelle virkelighed kun blive større.

Fakta om Oculus Rift

Produkttype: VR headset
Udvikler: Oculus VR
Vægt: 470 gram
Pris: 599 USD (omkring 5.000 danske kroner)
Styresystem: Windows
Skærmteknologi: To OLED-skærme
Opløsning: 2160 x 1200 pixels (1080 x 1200 pr. billede og øje) i 90 hertz
Lyd: Hovedtelefoner med 3D-effekt i realtid
Positiontracking: Infrarød sensor via USB
Controller: Xbox One (Oculus’ egne ”Oculus Touch” er planlagt til udgivelse i 2016)