Prisudvikling
 • Forhandlere
 • Produkt
 • Tilgængelighed
 • Pris
 • AJ Data

 • Logitech G27

 • Ikke på lager

 • kr 2.813 inkl. fragt

  kr 2.784 ekskl. fragt
 •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation inden du gør dit Logitech G27 Racing Wheel (PS3/PC) køb.

Logitech G27 Racing Wheel (PS3/PC)

Racingrat til både PlayStation og computer.

Med force feedback og 6 hastighedsskift bliver bilspillet 100 procent realistisk med dette Logitech G27 Racing Wheel.

Uanset om du skrider rundt i svinget i en rallybil eller ræser gennem Monacos luksuriøse gader i en Formel 1-racer, vil oplevelsen af at køre en bil, føles langt mere realistisk med Logitech’s G27 Racing Wheel. Det er designet til at give dig den ultimative køreoplevelse både til computer og til PlayStation. Det sker blandt andet ved hjælp af den dual-motor feedback mekanisme, som lader dig mærke alle udfordringerne i hænderne. Når du misser et gearskift, når tyngdepunktet skifter og vejen hælder, kan du mærke det i rattet, og du bliver tvunget til at handle hurtigt.

Det medfølgende pedalsæt med speedere, bremser og kobling er med til at gøre oplevelsen endnu bedre. Pedalerne er lavet af stål og er indstillet, så de overfører dine bevægelser med foden helt realistisk til skærmen. På undersiden af pedalpanelet sidder en række bløde tænder, så den ikke glider frem og tilbage på et hårdt gulv.

Med Logitech G27 Racing Wheel medfølger også en gearstang med 6 gear, så du lynhurtigt kan skifte til det rigtige gear, inden du rammer svinget. Tryk gearstangen ned for at mulighed for at tilgå bakgearet. Som i de moderne Formel 1-biler, er det også muligt at skifte gear på små knapper bag rattet, hvis du skulle foretrække det.

Midt på rattet sidder en række små LED-lyd, som samarbejder med spillenes software. De kan indikere, hvis motoren er ved at blive overophedet, hvis du skal til at skifte gear eller tælle ned til, at du må slippe koblingen, når starten går. Rattets rem er omringet af læder, som giver et godt og fast greb og føles nøjagtigt som det rat, du kender fra bilen. Det bløde læder sikrer også, at du kan holde fast i rattet i timevis uden at få ømme hænder eller fingre.

Rattet bør påmonteres på en bordkant for den optimale oplevelse. Med de hårde bolte, kan du være sikker på, at Logitech G27 Racing Wheel ikke skrider ud.