På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Sony DualShock 3 køb.

Sony DualShock 3

Mærk bevægelserne med controller til PlayStation 3.

Med Sony’s Dualshock 3 til PlayStation 3 vil du mærke hver eneste eksplosion, kollision eller skud i håndledet og hele vejen ud i kroppen.

Sony Dualshock 3 giver den helt rigtige og mest intense oplevelse, når du skal spille PlayStation. Med de præcise tryksensorer i hver eneste knap og de følsomme SINAXIS bevægelsescensorer, kan du føre dine tanker og ideer direkte over i spillet. Med Dualshock-funktion kan du mærke de hårde skud, de store eksplosioner og kollisioner i din håndflade, så snart de sker.

Sony Dualshock 3 er du 100 procent trådløs. Det giver dig meget mere frihed til at sidde behageligt og leve dig ind i spillet med hele kroppen. Sony Dualshock 3 har en driftsikker Bluetooth-teknologi, så du kan spille i timevis helt uden forstyrrelser.

På én opladning kan du spille helt op til syv timer i træk. Indikatoren øverst på controlleren blinker rødt, når den trænger til en opladning. Når du skal lade controlleren op, sætter du den bare til din PlayStation 3 med det medfølgende USB-stik. Ledningen er lang nok til, at du kan fortsætte med at spille, selvom Sony Dualshock 3 sidder til opladning. Du kan tilslutte op til syv controllere til din PlayStation 3 ad gangen, hvis I er mange, der skal spille mod hinanden. Hvis du ønsker at oplade mange controllere samtidigt, kan der købes en Multi Charge Station, så flere controllere kan smides i opladeren samtidigt.

En ny og vigtig tilføjelse til Sonys klassiske Dualshock-controller er SINAXIS-teknologien. Dine bevægelser med hænderne og kroppen bliver nu til en integreret del af spillet med Dualshock 3. SINAXIS-sensorerne kan mærke, hvis du tilter controlleren til venstre eller højre, hvis du klemmer hårdt om den, eller hvis du trækker den tilbage mod kroppen. De bevægelser overfører den til spillet i real-tid og med høj præcision.

Sony Dualshock 3 er designet, så den lægger helt præcist i din håndflade. Det sikrer, at du har et godt greb, når du hurtigt skal skifte mellem de forskellige knapper, og at du ikke får ondt i fingrene, når du spiller flere timer i træk. Knapperne er trykfølsomme og kan mærke, hvor længe du holder knappen inde, og hvor hårdt du trykker. Dit tryk bliver med maksimal præcision overført til spillet.

Sony Dualshock 3 er den eneste originale controller til Sonys PlayStation 3, som kan køre over Bluetooth. Den har altid været den foretrukne controller blandt spillere.