NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Bosch WTW84362SN Hvid køb.

Bosch WTW84362SN Hvid

Energivenlig Bosch kondenstørretumbler med flere funktioner.

Skal du ud og investere i en ny tørretumbler, og har du endnu ikke besluttet dig for, hvilken det skal være, så prøv at læse lidt om denne Bosch WTW84362SN A++.

Her får du ikke kun en yderst velfungerende kondenstørretumbler, men også en selvrengørende og lydsvag maskine, der er særdeles energivenlig. Hvad kendetegner så en kondenstørretumbler? For det første behøver der ikke at være et aftræk til at føre den varme og fugtige luft ud det fri. Via varmpumpeteknologi ledes varme og fugt gennem et system, hvor den varme og fugtige luft afkøles og fugten opsamles som kondensvand i en dertil specialindrettet beholder. Den afkølede luft ender herefter i lokalt, hvor maskinen står.

For det andet betyder denne innovative teknologi, at du har investeret i en energivenlig maskine, og det kan i sidste ende mærkes på budgettet, fordi du herved får et lavere energiforbrug og dermed el regning. Som fast post på budgettet vil det hurtigt kunne mærkes, fordi du skal lægge færre penge til side til denne.

I tørretumbleren er der installeret en elektronisk fugtføler. Hver gang du starter maskinen, registrer den fugtniveauet i tøjet, som du har placeret i tromlen, og du er dermed sikret optimal tørring. Ved denne registrering af fugt i tøjet, er du garanteret en perfekt restfugtighed ved hvert enkelt program. Som allerede nævnt har maskinen et selvrengørende system, som under hver tørring automatisk sørger for a rense kondensatoren, så den er klar til næste vask, uden at du skal foretage dig andet end at lægge tøjet i tromlen. Nemmere kan det næsten ikke blive.

At Bosch WTW84362SN er en lydsvag tørretumbler, betyder, at du kan placere den dér, hvor du ønsker uden at behøve at sikre dig, at den lydmæssigt ikke er til gene for andre. Du kan derfor vælge at tørre dit vasketøj om aftenen eller om natten, uden at du at bekymre dig om, at den virker forstyrrende på andres søvn, f.eks.

Af videre specifikationer kan nævnes, at den har en kapacitet på 7 kg, et årligt energiforbrug på 212 kWh, en funktionel timer-funktion og brugervenlige TouchControl-taster. Maskinen fås i hvid, og størrelsen er: Højde: 842 mm x Bredde: 598 mm x Dybde: 636 mm. Bruttovægten er 52 kg, hvoraf nettovægten udgør de 50 kg. Alt i alt en særdeles funktionel, bruger- og energivenlig tørretumbler i den rigtige størrelse til en familie med et almindeligt tørrebehov.