NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Siemens WT44W362DN Hvid køb.

Siemens WT44W362DN Hvid

Smart tørretumbler med mange nyttige funktioner.

SIEMENS WT44W362DN er en energibesparende tørretumbler, der er skånsom mod ens tøj. Maskinen er produceret af elektronikgiganten Siemens, og dette firma har eksisteret i ekstremt mange år. Firmaet blev grundlagt tilbage i 1847, og det har siden dets grundlæggelse produceret brugervenlige kvalitetsprodukter. Den dag i dag opererer firmaet i hele 190 lande, og firmaet producerer mange kvalitetsprodukter i kategorien hårde hvidevarer

SIEMENS WT44W362DN tilhører netop denne kategori, i og med der er tale om en tørretumbler. Tørretumbleren har en række smarte funktioner, der er ekstremt nyttige for brugeren. En af funktionerne kaldes ’activeAir’, og denne funktion bidrager til, at maskinen er yderst energieffektiv. Hovedårsagen til, at maskinen er ekstremt energieffektiv, er dens indbyggede varmepumpeteknologi og dens selvrensende kondensator.

Maskinen har ydermere en funktion, der hedder ’autoDry’. Denne funktion er sensorstyret, og den bidrager til, at tøj ikke krymper, når dette tørres i maskinen. I samme forbindelse kan funktionen ’softDry’ nævnes. Denne funktion vedrører, at maskinens enestående tromlesystem sikrer, at der er en konstant temperatur i maskinen. Ligeledes vedrører funktionen, at der hele tiden er en permanent luftstrøm i maskinen. Disse forhold bidrager til, at vasketøjet fordeles blidt og effektivt i maskinen, hvilket medvirker til, at tøjet skånes under tørring.

Tørretumbleren har en fin størrelse. Den er hverken stor og klodset eller alt for lille. Den er i stand til at indeholde op til syv kg tøj, hvilket må siges at være ganske hæderligt. Man kan dermed tørre ganske meget tøj pr. tørring med en SIEMENS WT44W362DN.

Maskinen er, som sagt, yderst energivenlig, og denne påstand kan opbakkes af, at maskinen tilhører energiklasse A++. At maskinen er energibesparende og –effektiv er positivt af flere årsager. Først og fremmest er det godt for miljøet, at maskinen ikke bruger synderligt meget energi. Derudover er det også godt for pengepungen, da det ikke er særligt dyrt at benytte maskinen, da den er så ekstremt energieffektiv, som tilfældet er. Hvis man ejer en tørretumbler, der ikke er særligt energieffektiv, vil det måske være en fornuftig investering at udskifte denne med en SIEMENS WT44W362DN, da denne udskiftning på sigt vil kunne give et positivt afkast.

Maskinen er desuden yderst brugervenlig, og den styres primært ved hjælp af et stort display, der giver et hurtigt og overskueligt overblik over relevante programinformationer, når maskinen er i færd med at tørre tøj. Det er muligt at se programforløb, temperatur og omdrejningstal på dette display. Displayet reagerer lynhurtigt på ens instruktioner, og det er dejligt intuitivt at benytte.