• Forhandlere
  • Produkt
  • Tilgængelighed
  • Pris
Flere butikker under denne annonce
  • Islev Elektrikeren

  • Bosch WTW875M8SN Tørretumbler

  • På lager

  • kr 4.199 inkl. fragt

    kr 3.999 ekskl. fragt
  •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Bosch WTW875M8SN Hvid køb.

Bosch WTW875M8SN Hvid

Bosch – når du ikke vil gå på kompromis med bedste kvalitet.

Hvis du er ved at være træt af din gamle tørretumbler, enten fordi den bruger alt for meget energi, eller du ikke synes, at den har nok kapacitet til jeres husstand, så er det måske på tide at se lidt på Bosch WTW875M8SN Hvid.

De fleste af os forbinder tyske Bosch med hvidevarer af høj kvalitet, og det får du naturligvis også, hvis du investerer i denne fantastiske tørretumbler. Her går 1. kl. kvalitet hånd i hånd med top-ydelse, pålidelighed og ikke mindst brugervenlighed, så du kan glæde dig, hver gang du åbner lågen og placerer tørretøj i tromlen. Det virker bare.

Der er tale om en såkaldt kondenstørretumbler i energiklasse A++. Det betyder kort sagt, at den er konstrueret på en måde, der gør, at den afkøler luften fra maskinen, og at vandet, der opsamles fra fugten, som afgives fra tøjet, opsamles i en speciel beholder. Det betyder, at du så skal tømme beholderen for kondensvand, typisk efter hver anden tørring.

Med denne Bosch kondenstørretumbler får du dog en A-mærket maskine med integreret varmepumpe. Endnu en fordel er, at du ikke behøver at lave hul i muren til aftræk, da den fugtige luft jo ikke skal ledes ud i det fri. Det gør det jo alt andet lig noget nemmere, hvis du bor i en lejlighed, eller i et hus, hvor udlejeren ikke tillader, at der skal etableres et aftræk. Grundene til at det ikke kan lade sig gøre, kan være mange, men løsningen er måske kun én, nemlig en kondenstørretumbler som denne fra Bosch.

Der er som sagt tale om en A-mærket kondenstørretumbler med indbygget varmepumpe, og det betyder at du kan spare penge på din varmeregning. Da det er en fast post på budgettet, vil du hurtigt kunne mærke, at du ikke længere skal afsætte så mange penge til denne, og det er naturligvis rart at vide, at sådan vil det fortsætte fremover.

Bosch WTW875M8SN Hvid har en kapacitet på 8 kg, og for langt de fleste familier er det den helt perfekte kapacitet med hensyn til mængde tørretøj pr. tørring. Ellers kan det nævnes, at den er frontbetjent, og at der medfølger flere forskellige programmer og specialfunktioner, som gør både tørringen optimal, men som også gør det utroligt nemt at betjene og håndtere maskinen. Det er for eksempel: SensitiveDrying-system, SelfCleaning Condenser, AutoClean og AutoDry.