Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Siemens KI81RAF30 køb.

Siemens KI81RAF30

Rummeligt køleskab fra Siemens.

Stort, rummeligt og miljøvenligt køleskab fra Siemens med plads til hele 319 liter køl.

Hvis du leder efter et stort og rummeligt køleskab, der samtidig sparer på strømmen, er denne nye model fra Siemens et godt valg. Med hele 319 liters kølemulighed, kan du få plads til alle dine ting og samtidig holde god orden i køleskabet.

Den er udstyret med en masse ekstra lækre funktioner som for eksempel den smarte døralarm. En lækker detalje som mange køleskabe mangler, men som denne Siemens model er udstyret med er den elektroniske temperaturstyring, der justeres ved hjælp af et touch display. Med den seneste smarte teknologi holder hele køleskabet præcis den samme temperatur ved at fordele kulden til det hele. Dette har specielt været savnet på ældre modeller, hvor det er væsentlig koldere, der hvor køleelementerne sidder.

Med et akustisk advarselssignal der giver lyd fra sig, hvis døren ikke lukkes, kan du altid være sikker på, at køleskabet er lukket og holdes koldt. Inde i køleskabet kan du glæde dig over de lækre LED lys, der lyser hele køleskabet op, uanset hvor mørkt rummet er. Den er i et smart design, hvor der både er metaldetaljer udenpå, men også på fine detaljer indeni køleskabet.

Der er syv hylder med et specielt sikkerhedsglas, hvoraf hele seks af dem er justerbare, så du kan få plads til lidt af hvert, uanset hvor stort eller småt det er. En anden lækker detalje ved dette køleskab er den såkaldte HydroFresh skuffe til frugt og grøntsager. Den er nemlig designet til specifikt at holde frugt og grønt ekstra friskt, hvilket betyder at du kan nyde af dine frugter og grøntsager dobbelt så længe som i et ældre køleskab.

En lækker detalje i køleskabet er også den forkromede flaskeholder, hvor du kan have alt lige fra cola til vin. Den leveres med hængsler på højre side, men hvis det ønskes modsat, er døren justerbar. Dette er specielt også smart, hvis i skal flytte, så i kan få køleskabet åbnet, præcis som i ønsker det, selv i et nyt hjem. Det som virkelig er tiltrækkende ved den her model udover alle de andre fordele er dog, at den er yderst miljøvenlig. Med en A++ energimærkning er du sikret dig, at du værner mod miljøet, og med et forbrug på blot 116 kWh pr. år, er den også rigtig billig i drift. Du får altså et rummeligt og lækkert køleskab, der samtidig sparer dig for penge på sigt og værner mod miljøet.