På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 21. juni 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit iRobot Roomba 780 køb.

iRobot Roomba 780

En af de bedste robotstøvsugere på markedet.

Det er ikke uden grund iRobot Roomba 780 har fået ry for at være en af de bedste robotstøvsugere på markedet. Den er nemlig både effektiv, støjsvag og i stand til at gøre rent på alle typer underlag.

Siden 2000 har iRobot lavet robotstøvsugere, og med millioner af solgte eksemplarer på verdensplan, er iRobot en af de førende på markedet. Den status ændredes ikke, da iRobot Roomba 780 kom på markedet i 2012, for selvom den lille runde rengøringshjælper umiddelbart ligner sine forgængere, er den endnu bedre. Under skjoldet gemmer der sig nemlig ny robotteknologi, der gør iRobot Roomba 780 til en fremragende robotstøvsuger.

En af de vigtigste forbedringer er iRobot Roomba 780s nye navigationssystem, der er så avanceret, at støvsugeren ikke alene registrerer sine omgivelser effektivt, men også lærer rengøringsarealet bedre at kende for hver støvsugning. Det betyder, at hver støvsugning vil være både mere effektiv og hurtigere end den forrige, fordi støvsugeren for eksempel vil finde ud af, om det giver bedre mening at støvsuge med cirkelbevægelser, lange fejebevægelser eller frie bevægelser på områder med mange forhindringer.

Derudover er iRobot Roomba 780 også udstyret med en særlig sensor, der er i stand til at opdage særligt beskidte områder og tilpasse rengøringen til dem. Teknologien kalder iRobot Dirt Detect Series 2, og det betyder for eksempel at støvsugeren kan skelne mellem for eksempel sand, brødkrummer eller større typer skidt og dermed tilpasse rengøringen, så den bliver så effektiv som muligt. Det minimerer for eksempel risikoen for at du behøver ”tørre efter,” selvom robotstøvsugeren er stødt på et mere end almindeligt beskidt gulv.

Denne teknologi er ikke den eneste nyskabelse, der giver dig mere tid til det, du har lyst til, fordi du så kan bruge mindre på rengøringen. For eksempel har iRobot også yderligere udviklet planlægningsmodulet, så det er nemmere end nogensinde at bestemme, hvornår der skal støvsuges. Med simple berøringsfølsomme knapper på iRobot Roomba 780 er det nemt at indstille støvsugeren til en specifik ugedag, dato eller hvornår på dagen man gerne vil have støvsuget, så man for eksempel ikke risikerer at blive forstyrret af den lille robotstøvsuger under middagsselskabet.

Som tidligere modeller sørger iRobot Roomba 780 også for sin egen sikkerhed ved for eksempel at registrere trapper eller andet, der kan give skader på maskinen. Den sørger også selv for at søge tilbage til ladestationen, når det er nødvendigt, ligesom iRobot Roomba 780 er beklædt med bløde gummikanter, der sørger for a støvsugeren ikke giver ridser og skræmmer hvis den skulle ramme et møbel eller lignende.