Flere butikker under denne annonce
  • Islev Elektrikeren

  • Miele RX 1 Scout Robotstøvsuger

  • På lager

  • kr 4.190 inkl. fragt

    kr 3.990 ekskl. fragt
  •  Til butik!

Ej samarbejdspartner

Info om forhandleren

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Miele Scout RX1 køb.

Miele Scout RX1

Robotstøvsuger, der gør hverdagen lettere for dig.

Du behøver ikke længere bekrymre dig om støvsugningen med Mieles robotstøvsuger Scout RX1. Testvinderen sørger altid for, at dit hus er pænt og rent.

Mieles robotstøvsuger Scout RX1 gør hverdagen lettere for enhver husholdning. Du behøver ikke længere bekymre dig om støvsugning, og du kan i stedet bruge tiden på noget langt bedre. Med Mieles robotstøvsuger Scout RX1 vil du altid komme hjem til et rent og pænt hjem. Den lille robotstøvsuger arbejder systematisk, hurtigt og effektivt. Det gør den både, når du er hjemme, og når du ikke er hjemme.

Mieles robotstøvsuger Scout RX1 vandt suverænt den første skandinaviske test af robotstøvsugere. Mieles robotstøvsuger Scout RX1 vandt med seks terninger ud af seks mulige. Mieles robotstøvsuger Scout RX1 er en robotstøvsuger, du kan have tillid til. Robotstøvsugeren har et Smart Navigation System, der sørger for, at robotstøvsugeren kommer godt rundt i alle kanter og kroge. Med syv optiske sensorer på forsiden registrerer Mieles robotstøvsuger Scout RX1 både møbler og andre forhindringer, og robotstøvsugeren nærmer sig altid genstandene forsigtigt og rengør nænsomt rundt om, så intet går i stykker. Mieles robotstøvsuger Scout RX1 har yderligere tre sensorer på undersiden, der registrerer trin og forhindrer, at Mieles robotstøvsuger Scout RX1 falder ned ad trapperne.

Mieles robotstøvsuger Scout RX1 har et indbygget Triple Cleaning System. På den måde fjerner Mieles robotstøvsuger Scout RX1 støv og snavs let og hurtigt. Robotstøvsugeren kan både feje, børste og suge på samme tid. På den måde opnår den fremragende resultater. Mieles robotstøvsuger Scout RX1 har to roterende sidebørster, der trækker snavs ud af hjørnerne og fra kanterne og trækker det ind under robotstøvsugeren. Børstevalsen børster grovere smudspartikler op, og Mieles robotstøvsuger Scout RX1 har en kraftfuld blæser, der effektivt får det fine støv med op.

Mieles robotstøvsuger Scout RX1 arbejder op til 120 minutter på en enkelt batteriopladning, og den kan selv finde sin lader. På den måde kan arbejdet foregå non-stop. På en enkelt batteriopladning kan Mieles robotstøvsuger Scout RX1 gøre et område rent på 150 kvadratmeter. Og selv efter 300 opladninger er batteriet stadig som helt nyt.

Du kan vælge mellem fire forskellige rengøringsmodes. Med Auto-Mode kommer robotstøvsugeren hele vejen rundt på egen hånd. Spot-Mode kan gøre rent på mindre områder. Corner-Mode sørger for at tage hjørnerne en ekstra gang, så de bliver helt rengjort. Turbo-Mode kan lige sørge for en hurtig gang støvsugning, inden gæsterne kommer.