• Forhandlere
  • Produkt
  • Tilgængelighed
  • Pris
Flere butikker under denne annonce

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Philips FC8721 køb.

Philips FC8721

Philips FC8721 er energieffektiv og allergivenlig.

Der er mange fordele ved Philips FC8721. Den er sparer penge på elregningen, har masser af mundstykker og er meget allergivenlig.

Philips FC8721 er konstrueret til at opnå fuld ydeevne. Den er i klasse A, når det kommer til energieffektivitet, og den sparer dig derfor en del penge på elregningen. AirflowMax-teknologien er med til at optimere luftstrømmen, så støvsugerposen folder sig ensartet ud. Der giver dig en hø ydeevne, selvom posen langsomt bliver fyldt op. Et must for dem, der er trætte af, at støvsugeren taber ydeevne, når posen bare er fyldt en smule op. Den effektive motor er optimeret, så den bruger mindre energi. Samtidig skaber den større luftgennemstrømning.

Philips FC8721 kommer med TriActiveMax-mundstykke, der med 3-i-en rengøringsfunktion holder sig helt tot på gulvet og giver dig maksimal støvopsamling. Ved tæpper åbner den forsigtigt tæppet med den specielt designede underside. På den måde bliver støvet fjernet i dybden. Ved større emner har den en stor åbning på forsiden, der sørger for, at det hele kommer med. Den har to sidebørster, der sørger for at opsamle støv og snavs langs møblerne og væggene. Philips FC8721 har en rækkevide på 11 meter, der giver dig mulighed for at rengøre en stor overflade uden at skulle skifte stik hele tiden.

Philips FC8721 har et unikt Philips SmartLock-sammenkobling, der gør det nemt at sætte mundstykket og teleskoprøret sammen og skille dem ad igen, når det er tid til rengøring. SmartLock-sammenkoblingen gier dig mulighed for let og hurtigt at installere din foretrukne længde. Philips FC8721 har et specielt designet 5 L støvkammer, der giver dig optimal brug af støvsugerposen – på den måde kan du gøre rent i længere tid. Med variable styrkeindstillinger kan du vælge den helt optimale sugestyrke til den overflade, du støvsuger.

Philips FC8721 er med HEPA 13-filtrering, der er certificeret som allergivenlig af European Centre for Allergy Reseach Foundation. HEPA 13-filteret renser udblæsningsluften for katte- og hundehår, støvmider eller pollen. På den måde får du et mere allergivenligt hjem. Filteret og AirSeal fanger det fineste støv, før luften blæses ud. Dit hjem bliver støvfrit og rent , og luften bliver allergivenlig.

Philips FC8721 opretholder en høj rengøringsevne. Det er blandt andet takket være XXL 5 liters s-bag med lang brugstid. Den er fremstillet af førsteklasses, flerlags, ikke-tilstoppende materiale, der garanterer en perfekt sugestyrke og filtrering. Det varer op til 80 procent længere end en standardpose.