På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Electrolux UltraOne ZUOGREEN+ køb.

Electrolux UltraOne ZUOGREEN+

Klimavenlig og lydløs støvsuger er let at håndtere.

Med en strømbesparende og lydsvag motor forstyrrer Electrolux ZUOGREEN+ hverken miljøet eller hyggen i stuen.

Electrolux ZUOGREEN+ er bygget af genbrugsplast og er en af de mest energivenlige støvsugere på markedet. Den slider hverken på miljøet eller på din elregning. Med en motor på kun 850/750 watt er Electrolux ZUOGREEN+ samtidig meget lydsvag, hvilket betyder, at du ikke skal være bange for at forstyrre hele huset, når du går i gang med støvsugningen.

Selvom den er miljøvenlig, lydsvag og tilhører Energiklasse A, går Electrolux ZUOGREEN+ dog ikke på kompromis med rengøringsegenskaberne. Den har en kraftig sugeevne, så støvsugningen kan klares hurtigt og effektivt. Electrolux har blandt andet sikret den kraftige sugeevne ved at anvende det såkaldte AeroPro™ aluminiums teleskoprør. Det er et langt støvsugerør, som er designet til at give en optimal luftgennemstrømning, så sugeevnen bliver udnyttet til fulde og reducerer lydniveauet markant.

Støvsugeren er også nem at håndtere og manøvrere, så du hurtigst muligt kan få klaret rengøringen. Electrolux ZUOGREEN+ er udstyret med 360 graders hjul, som gnidningsfrit kan dreje i alle retninger. Den følger altså med dine mindste bevægelser, når du støvsuger. Det sikrer, at støvsugeren ikke bliver filtret ind i ledningen eller bumper ind i lister og møbler. Hjulene er lavet af gummi, som giver minimal støj og slid på gulvet. Du kan let selv regulere længden på røret, så det passer til din position og højde.

Electrolux ZUOGREEN+ kommer med en bred vifte af ekstraudstyr, så du kan tilpasse støvsugningen til dit hjem. Brug eksempelvis Parketto Pro parketmundstykket, som giver en forbedret støvoptagning på hårde overflade som klinker eller parketgulve. Eller anvend AeroPro Silent, som giver en lydløs og effektiv støvsugning på stort set alle overflader.

Støvsugeren har et unikt allergivenligt filter, som du kan tage ud og vaske. Filteret samler mere støv end de fleste andre filtre til støvsugere. Det betyder, at du skal skylle det en gang imellem. Til gengæld giver filteret dig en enorm ren udblæsningsluft, hvilket sikrer hele huset et godt indeklima.

Med en ledningslængde på 12 meter kan Electrolux ZUOGREEN+ nå vidt omkring, inden du behøver at skifte til en anden stikkontakt. Når du er færdig med at bruge støvsugeren, trækkes ledningen automatisk og lydløst på plads i støvsugeren. Røret og slangen kan placeres både på siden og i bunden af støvsugeren, så du kan parkere den både stående eller liggende.