Internationale butikker
Pris inkl. fragt

Dit TV er lige blevet endnu smartere. Nyd en fantastisk flot farvegengivelse på Samsung 65” UHD LED Smart TV UE65JU7005, hvor avanceret UHD Dimming-teknik optimerer farve- og kontrastniveauerne til Ultra HD 4K-visning.

Del nemt og enkelt indhold fra din mobiltelefon på skærmen. Hurtig adgang til apps og avanceret 3D-teknologi tager tv-sening til et helt andet niveau.

Samsung UE65JU7005 byder på knivskarpe og virkelighedstro billedoplevelser, som giver dig oplevelsen af at være tilstede i filmen. Den suveræne kontrast og TV’ets indbyggede UHD-opskalering optimerer alle film og billeder, så de ser endnu bedre ud på skærmen. Den sorte farve er en dybere nuance af sort, og kontrasten gør det muligt at se bittesmå nuanceforskelle. Med PurColour er der syv gange flere farvenuancer og Peak Illuminator giver dig dynamisk lysstyrke. Skærmen, der i centimeter måler 167,1 gange 95,3 giver dig en dyb og medrivende billedoplevelse.

På Samsung UE65JU7005 kan du nemt hoppe mellem forskellige apps og indhold. Hvis du for eksempel er i gang med at se en film, men lige vil afbryde for at se nyhederne husker TV’et, hvor langt du var kommet i filmen, når du vender tilbage. Du kan også fortsætte med at se en udsendelse på TV’et, som du ellers var begyndt på at se på din mobiltelefon. Der er naturligvis to tunere i TV’et, så du kan optage et program, mens du ser et andet. Du kan tilslutte Samsung 65” UHD LED Smart TV UE65JU7005 til egen antenne eller til digitalt kabel-TV.

Udnyt den intelligente funktion, der kobler TV og smartphone sammen til at vække dig om morgenen med friske nyheder eller din yndlingsmusik. Når alarmen lyder på din mobiltelefon, går dit Samsung automatisk i gang. Quad core-processoren sikrer, at betjening sker hurtigt, og der er masser af tilslutningsmuligheder som integreret WiFi, DLNA og Allshare. Med det indbyggede WiFi kan du tilgå internettet via en åben webbrowser.På trods af Samsung UE65JU7005 utallige optimerede funktioner, er TV’et stadig brugervenligt og nemt at betjene. One Connect Mini Ready gør det muligt at tilkoble Samsungbokse, som åbner op for endnu flere funktioner. Her er et TV, der gør Smart-Tv’et endnu smartere.

Produkt

Produktnavn
UE65JU7005

Billed

Skærmstørrelse
65 "
Type
LED
Opløsning
3840x2160 (4K Ultra HD)
HD/SD format
2160p (4K Ultra HD)
Local Dimming
Ja
3D
Ja
3D-teknologi
Aktiv
Billed teknologi
Samsung UHD Upscaling
Opdateringsfrekvens
Samsung Clear Motion Rate 1000

Funktioner

Egenskaber
Optagelse via USB (PVR)
Smart TV
Ja

Trådløst

Trådløs teknologi
Wi-Fi, DLNA, Wi-Fi Direct
Wi-Fi standard
802.11ac
Wi-Fi enhed
Indbygget Wi-FI

Tilslutninger

Tilslutningsmulighed
Netværksport (RJ45), Composite Indgang, USB, HDMI, Digital optisk udgang, Komponent Indgang, Hovedtelefon udgang
HDMI Indgang
4
USB porte
3

Design

Skærmform
Flad

Lyd

Højtaler
20 W

Tuner

DVB
DVB-S, DVB-C, DVB-T

Forbrug

Energiklasse
A+
Strømforbrug (standby)
0.3 W
Strømforbrug (i drift)
115.0 W

Størrelse

Højde uden stand
84.4 cm
Bredde
146.3 cm
Dybde uden stand
6.9 cm
Vægt uden stand
23.9 kg

Relateret

Lanceringsår
2015